שלום לכולן...

hadasusha

New member
שלום לכולן...../images/Emo13.gif

מצטערת על ההודעה החדשה, לא ראיתי שרשור שאלות או משהו דומה ולא רציתי לנצל"ש, במקסימום ישרשרו אותי... טוב אז רציתי לשאול- אני כרגע בארה"ב, חוזרת לארץ ממש עוד מעט... ולפני חזרתי לארץ רציתי לחדש את מלאי האיפור (שכן זה ממש זול פה) והלקים שלי.... עכשיו, אני חייבת להגיד שאני ממש מתרגשת בכלל לקנות לקים שכן עד לא מזמן הייתי כוססת ציפורניים אובססיבית (במשך 21 שנים!) ועכשיו הפסקתי... רציתי המלצות על חברה טובה של לקים שלא צריכים יותר מדי שכבות כדי שהצבע שלהם יראה טוב (מקווה שזה היה ברור) במיוחד לק לבן טוב.. זה הכי חשוב לי- לק לבן ולק אפור בהיר. הלק הלבן צריך לכסות ממש, בגלל זה אני מעדיפה משהו איכותי. בנוסף ללא קשר.. הקיוטיקלס שלי (יש לזה מילה בעברית? העור מסביב לציפורן) ממש יבשים, ונסדקים... אבל ל כל היד, רק העור מסביב. מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יקרה? תודה רבה לכולכן... יום נעים! הדס

עינב ג ל

New member
היי הדס, ברוכה הבאה!

אין לי המלצה ספציפית, אבל הייתי קונה לקים של הפירמות הבאות: essie o.p.i china glaze zoya עוד פירמה ששווה לבדוק זה orly - אבל שימי לב שיש בארץ אורלי במחיר 25 ש"ח - תעשי חשבון כי לא בטוח ששווה לקנות בארה"ב. עוד פירמות, זולות דווקא, ששוות בדיקה: wet'n'wild milani sinful colors מהפירמות הזולות הייתי בוחרת לקים בצבעים מיוחדים ממש, כי האיכות היא לא בהכרח להיט...

iefrat

New member
נסי גם את REVLON וגם

את מייבלין, h&m בארץ רבלון עולה 45 ש"ח לפני הנחה, יש להם הרבה גוונים קלסיים כמו שאת מתארת.

למעלה