שלום לכולן

מצב
הנושא נעול.
שלום לכולן../images/Emo140.gif

שלום לכולן

אני חדשה כאן, מתכוונת להתחיל טיפולים לילד שלישי, יש לי שני ילדים מקסימים - בן 6 אחרי 3 ivf ובת שנה וחצי שהוחזרה אחרי הקפאה של חודשיים. מזל טוב לכל המצליחות החודש ובהצלחה לכל המנסות (וגם לי).

ברוכה הבאה לביתנו הקטן

שלום לכולן

אני חדשה כאן, מתכוונת להתחיל טיפולים לילד שלישי, יש לי שני ילדים מקסימים - בן 6 אחרי 3 ivf ובת שנה וחצי שהוחזרה אחרי הקפאה של חודשיים. מזל טוב לכל המצליחות החודש ובהצלחה לכל המנסות (וגם לי).
ברוכה הבאה לביתנו הקטן
נשמח ללוותך כל הדרך עד להצלחה המיוחלת. אז שיהיה לך בהצלחה ומהר.

אםל2

New member
ברוכה הבאה

שלום לכולן

ברוכה הבאה
גם אני יחסית חדשה כאן, גם אני רוצה ילד שלישי. זה עתה התחלתי בטיפולי IVF שלא עברתי לפני ההריונות הקודמים, ולכן מנג´סת כאן לבנות על כל פיפס - עצות, מידע, והכי חשוב - שיתוף רגשי. ברוכה הבאה בצל קורתנו והרבה הצלחה!

ברוכה המצטרפת, רוצה ילד שלישי

שלום לכולן

ברוכה המצטרפת, רוצה ילד שלישי
נקווה ששהותך כאן תהיה קצרה ובמהרה תמשיכי הלאה, לפורום הבא. בינתיים אנחנו כאן לשאלות, תהיה, חיבוקים, תמיכה וכמובן ברכות. שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה