שלום לכולן,

פרייס

New member
שלום לכולן,../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

היי, אני חדשה-הרגע הגעתי מפורום חתונות. התחתנתי לפני שבוע וחצי ו-KISSES הזמינה אותי לבקר כאן. אז הנה אני. נטע

פרייס

New member
תודה רבה, אתי ואלינור ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מרפרוף קל בפורום שלכם אני רואה שהפרגון והתמיכה נמצאים גם כאן !!!! איזה כייף !!!!!! נטע

ayush

New member
נטע, הרשי לי לקחת "טרמפ" על גבך...

גם אני חדשה פה, התחתנתי ביום חמישי האחרון (6/6/02) וצריכה קצת להתרגל למעבר מפורום חתונות לפורום המקסים לא פחות שלכן. ונטע- המון מזל טוב !!!

פרייס

New member
איה´לה- מה שלומך ??? ../images/Emo24.gif

איך היה ??? מזל טוב גם לכם !!!! נטע

kisses

New member
ברוכות הבאות יקירותיי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אתם מוזמנות להשאר עימנו ולחוות עימנו את כל מה שקשור בלהיות נשואים טריים. אז למי שלא מכיר אותכן, ספרו לנו קצת על עצמכן.

ayush

New member
טוב, אז אני אתחיל...../images/Emo9.gif

אני איה, בת 26, נשואה מזה 4 ימים לתומר, בן 26.5. היינו חברים כ- 4 שנים לפני שהתחתנו. גרים ברמת גן בדירה שכורה, וקנינו בית גם ברמת גן ( עוד לפני הצעת הנישואים...) ומקווים בינואר להתחיל שיפוצים ולעבור. בנתיים אין שינוי בהרגשה... חוץ מהמילים "בעלי" ו- "אישתי" והרגשת קירבה מיוחדת מאד. את סיפור החתונה תוכלו למצוא בפורום חתונות.. תודה רבה על קבלת הפנים החמה.

ayush

New member
בטח מותר... כרגע בשכונת הגפן..

הבית שקנינו הוא בשיכון ותיקים ! אזור מוצלח ביותר..

פרייס

New member
אז ככה-

שמי נטע והתחתנתי ב-30/5 עם יניב. אני בת 27, יניב בן 24 וחצי. אנחנו גרים בת"א, יניב סטודנט ואני עובדת במכרזים באינטרנט. ו...זהו, נראה לי... מה עוד נהוג לספר ???
נטע

יעלי2

New member
מזל טוב לשתיכן וברוכות הבאות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

fila

New member
איה ונטע../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

קודם כל מזל טוב והרבה אושר, וכמובן ברוכות הבאות

תוכי

New member
בננות המון המון ../images/Emo49.gif

שיהיו לכם חיים משותפים נהדרים. ......

למעלה