שלום לכולן

שלום לכולן ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

בשעה טובה ומצלחת חברתי ילדה לפני כשבועיים תינוקת, רביעית (ואחרונה) בילדיה הוזמנתי לבריתה שתערך מחר ואני יודעת שיש לה את הדברים הנחוצים (בגדים, בקבקים וכד') מה הייתן רוצות לקבל מתנה? אודה לכן על רעיונות

ornaok

New member
היי גלית../images/Emo13.gif

מזל טוב לחברה...
את רוצה מתנה לתינוקת או לאמא? בן/ת כמה הילד/ה האחרון/ה לפני התינוקת הנוכחית? ממליצה לך לשאול גם בפורום הורים לתינוקות... אם תאמרי לי את גיל הילד הקודם אוכל לספר לך איזה דברים חדשים יש בשוק שסביר להניח שאין לה עדיין(בעיקר מתחום הצעצועים...)

שיפסלה

New member
גם אני ילדתי לא מזמן ילד רביעי

את הקניות לכל הילדים הקודמים עשינו כ"כ טוב, שהכל נשמר במצב מצויין ונראה כמו חדש. למרות זאת החבר'ה בעבודה התעקשו לקנות לי מתנה בכסף שאספו. בפורומים הציעו לי מובייל טייני לאב של שילב, ואמרו שמקסימום אלך עם הצעצוע לחנות ואחליף את הצעצוע למשהו שנחוץ לי או לתלושי שי. בסופו של דבר ביקשתי מפזר אדים קרים - טוב למצב של קשיי נשימה, גם למבוגרים. ובגלל שעובד על אדים קרים, הוא לא מחמם את החדר כמו מכשיר האדים החמים שהיה לי. ביקשתי מנשא. למרות שיש לי מנשא מסוג אחד, ביקשתי מנשא מסוג אחר. ואני משתמשת בהם לפי החשק. היו חסרים לי בגדים לעונה שבה הרביעי נולד, אז את היתרה הם נתנו לי כתלושי שי ואני קניתי מה שרציתי אם היא מתכוונת להניק, יתכן ומשאבת חלב יכולה להיות מתנה טובה. אבל יש הרבה סוגים וזה צריך להיות משהו שיהיה לה נוח. ולסיכום, לדעתי הכי טוב זה להביא לה תלושי שי: לחנות גדולה של ציוד לתינוקות שבה תוכל לבחור לעצמה מה שהיא רוצה או לחנות גדולה של ציוד לאם, כמו למשל חנות בגדים שבה חברתך תוכל למצוא לעצמה בגדים עד שתצליח להוריד את כל עודפי הקילוגרמים

שיפסלה

New member
ועוד משהו

אני לא הייתי מתנגדת לקבל כמה חבילות טיטולים כמתנה אבל לצערי, זה לא מקובל להביא מתנה מתכלה שכזו

sipi1

New member
../images/Emo62.gif כך עשו אצלנו...

במקום העבודה, המפעל נותן לכל יולדת כמה חבילות טיטולים ארוזות יפה, ומגבת גדולה לאמא. מתנה סופר שימושית !

hagit2000

New member
תלושים או כסף

צריך לזכור שבריתה עולה כסף, וכדי שהם לא יצאו בהפסד צריך לתת להם קצת כסף. אבל אם את מתעקשת על מתנה, הייתי באמת הולכת על תלושי שי.

../images/Emo51.gif לכולכן ../images/Emo24.gif

הבריתה נערכת בבית הוריה, שלהם גינה מאוד גדולה, כך שהעלות לא גדולה בסוף החלטתי על תלושי שי ברשת גדולה ומוכרת, אשר תקפים לחצי שנה הקרובה, כך שהיא אינה חייבת לרכוש כעת ילדיה הגדולים יותר בני 9,8,6 ואני די חוששת שאם הייתי קונה איזה מובייל/צעצוע אחר, הוא היה מוצא עצמו מרוסק מרב השיעמום וריב עליו, ביחוד עכשיו כשמתחילה החופשה... שוב, המון תודות ותהנו מילדיכן!!!

למעלה