שלום לכולן!!

yardeni311

New member
שלום לכולן!! ../images/Emo24.gif

היי, אני ירדן חברה של סיון (sivan1b) וגם אני מאוהבת קשות בTT. הייתי בהופעה לפני שבועיים - הכי מדהימה בכולם!! הם כאלו יפים! רק השתבחו עם הזמן, סיון ואני ננסה להוריד כמה תמונות או קטעים מההופעה שצילמנו. מעוניינת לדעת על אמה חברתו ההריונית של מארקי היפיוף!! ואיך מחסלים אותה
אחלה פורום!! ויופי של שרשורון על מארקי הקטנטוש!! ירדן =)

וולקאם../images/Emo140.gif

אני בטוחה שנהנית בהופעה, איך היתה ההופעה בשבילך? לגבי החברה של מארק - הם יוצאים כבר שנתיים ביחד, לא מזמן הוא הציע לה נישואין והיא סירבה לו (הפרייארית!!) וזה לא הכל- היא בהריון והם מצפים לבת! רק נקווה שהיא תיהיה דומה יותר לו מאשר לה
ד"א אמה היא שחקנית די מפורסמת באנגליה, היא משתתפת בסדרה יומית בריטית. והנה תמונה של השניים ביחד----->

ועוד אחת../images/Emo122.gif

כאן הראו עוד תמונות של רובי יוצא גם מאותו מקום וכנראה השלושה נפגשו ביחד...

Sivan1b

New member
וואי וואי../images/Emo67.gif

ג'ורדן,איזה $#@$%$# היא..תשמעו,קשה להודות אבל היא יפה..התמונה שלהם יחד מקסימה.ירדן,תוכנית חיסול ומהר!!

yardeni311

New member
../images/Emo10.gif מה???????????

מה זתומרת אמרה לא??? היא לא שפוייה ולכן לא ראויה להיות אמא!! איך הורגים אותה בוב??? עצובה אני מאוד עכשיו!!!

באמת איך היה לה האומץ לסרב לו!!

אני בטוחה שיש כאן כמה (כולל אותי) שישמחו לקבל אותו

Sivan1b

New member
פשוט חוצפנית..../images/Emo46.gif

לא ברור מה עובר לה בראש,לטיפשה..להביא איתו ילדה היא רוצה אבל להתחתן לא? איך אפשר שלא??הדבר הכי יפה בעולם!
ואם להיות חטטנים,זה מאוד צריך להטריד אותו שהיא לא רוצה להתחתן,מי נשאר במצב תלוי כזה? מארק-חומר למחשבה!! אגב-איפה נכתב שהיא סירבה לו?

eti m

New member
בוקי סרוקי הוא קורא לך...

ושולח אלף נשיקות מממ...מממ...מממ... נחשי מי זאת...

למעלה