שלום לכולן...

Wicked Wicca

New member
שלום לכולן...../images/Emo39.gif

אני שירה ואני קצת חדשה פה... אז... קבלו אותי..! אחרי שסגרנו את הנושא הזה, קצת על עצמי... אני עוד מעט בת 17, קוראת קבועה פה בפורום ובכלל, יצא לי לקרוא הרבה ברחבי הרשת.. החלטתי לעבור צד ולנסות לכתוב קצת. יצא משהו, לא משהו מדהים, אבל יצא.. וזה מה שיצא: פעם ראשונה אני ואת וכל העיניים מסביבנו שלא מפסיקות לבהות ולתהות ולנו אין מה לומר וזהו- נגמר פעם שניה הפעם זה רק אני ואת אני, את והשתיקה ששוב תופסת את מקומה בדיוק ברגע שהיא הכי לא רצויה לים אנחנו נוסעות לים אהבת חיי המקום שבו אני יכולה לחלום עד האופק ולדעת ששום דבר לא ינפץ את חלומי ושוב נגמר את אומרת שאני ילדה שאני צריכה לחשוב על הכל את לא רוצה להלחיץ אותי אני מבינה אבל מה שאת לא יודעת זה שהיום, לראשונה בחיי הרגשתי בטוחה בטוחה במעשי, ברגשותי בטוחה בך... זהו, מחכה לחוות דעת ביקורת... מה שבא ליד... רק תיהיו עדינות..

לשירה ../images/Emo140.gif

כתיבתך יפה מאד מרגשת אמירתך המשיכי כך היי נאמנה למי שאת רק מה זה השם הזה wicked wicca?

Wicked Wicca

New member
תודה רבה...../images/Emo13.gif

מממ.. בעיקרון וויקה זו דת פאגנית באנגלית משתמשים בזה גם בתור "מכשפה" wicked זה מרושעת, כמו שאת בטח יודעת אז השם הוא "מכשפה מרושעת" וכמו שנאמר... כי באנגלית זה נשמע יותר טוב
ושוב... תודה..

מורן א

New member
שירה.. ../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

ראשית ברוכה הבאה לפורום. נקווה שתמשיכי להנות ושנוכל להנות גם ממך. השיר, אמיתי ויפה. אל תהססי, כתיבה היא דבר משחרר ולפעמים יש בנו הרבה יותר ממה שחשבנו. מחכה לעוד. מורן

למעלה