שלום לכולן

מיה :)

New member
שלום לכולן ../images/Emo42.gif

איזה סופשבוע תוסס בפורום... ראיתי שהצטרפו אלינו בנות חדשות, אז לכל החדשות - ברוכות הבאות ויש לי גם שאלה: ראיתי שהיה כאן דיון לגבי יחסי מין, ולמיטב ידיעתי אם הגבר גומר בפנים זה מזרז את הלידה. אם כן, האם עדיף לגמור בחוץ? קראתי גם איזשהו מאמר לגבי יחסי מין בחודש שמיני - שמאד לא מומלץ! האם זה נכון?? דרך אגב, עוד יומיים אנחנו נכנסים לחודש שביעי!!!!!!!!!!!

היי מיה. סיפרה לנו המיילדת בקורס

הכנה ללידה לגבי הסקס שמזרז את הלידה. אז מדובר רק לקראת סוף ההריון, בחודש תשיעי, קרוב למועד המשוער של הלידה, שהזרע יכול לגרום לזירוז. והיא אפילו המליצה על כמה שיותר סקס. לגבי השאר זה סתם שטויות.

ענתש

New member
לא שמעתי את השמועות האלו...

אני לא שמעתי את השמועות האלו ודוקא שמעתי שאין שום בעיה לקיים יחסי מין עד ממש הרגע האחרון ואפילו קצת אחריו (למי שמכירה את האתר של אמנות הלידה, ואת "תוכנית הלידה לדוגמא" המפורסמת שם - למה את חושבת היא מתכוונת כשהיא אומרת "אם הלידה לא מתקדמת אודה לכם אם תתנו לי ולבעלי קצת פרטיות, כדי לנסות לקדם את הלידה בדרך טבעית"
). אני לא מבינה את ההגיון מאחורי "לגמור בפנים מזרז לידה". תמיד חשבתי שמה שמזרז זה עצם הפעולה המכאנית של... נו... טוב. אב אולי תקשרי את המאמרים וכולנו נוכל להחכים (אני מניחה שבעלי לא יהיה מרוצה מזה, אם זה נכון
)

נירית1

New member
בתאוריה זה נכון -כדי לקיים יחסי מין

לא תמיד זה עוזר אבל מה שמזרז את הצירים וזה בעיקר בחודש התשיעי - הוא הזרע עצמו או חומר כלשהו שמצוי בתוכו , ולא פעולת הגמירה או ההתכווצויות. בהריונות שנמצאים בסיכון זה כבר סיפור אחר. מי שיכולה שתעשה ותהנה - אח"כ לוקחת הרבה זמן לחזור לזה

גלי29

New member
בתור מי שילדה לפני שבוע

בעזרת זירוז באופן מעשי אני יכולה להעיד שניסינו לישם את התיאוריה במיוחד לאחר שעבר התאריך המיועד אבל זה לא עבד! בכל זאת הזדקקנו לאישפוז ולזירוז לידה בבי"ח לגבי ההסבר התיאורטי מה שקורה הוא שבנוזל הזרע נמצא חומר שנקרא סינטוצין והוא הורמון שגורם לצירים בבי"ח משתמשים בעירוי עם החומר הזה כדי לעודד צירים גם לאחר לידה בשעת הנקה משתחרר ההורמון הזה והוא אחראי על התכווצות הרחם וחזרה לגודלו לפני ההריון...

etilly

New member
זירוז לידה

לפי התיאוריות, גם עיסוי הפטמות באופן אינטנסיבי, בסוף ההריון מזרז לידה, בגלל אותו החומר.

ענתש

New member
נדמה לי שהכוונה לאוקסיטוצין

זה שם ההורמון. אני מניחה שסינטוצין זה שם מסחרי של אוקסיטוצין סינטטי או משהו כזה. כך לפחות זכור לי משיעורי אנדוקרינולוגיה (בעברי האפל). לא ידעתי שהוא קיים בזרע...

etilly

New member
הריון וסקס...

בזמן האחרון, אחרי שקיימנו יחסים, היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה, ומהר ניגשתי לרופאה לדעת אם זה בסדר. לפי מה שהרופאה אמרה לי, אין שום בעיה לקיים יחסים במשך כל ההריון, אלא במקרים מסויימים של מיקום שלית פתח ובעיות דומות.

מיה :)

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

אז אני מבינה שאפשר להמשיך הכל כרגיל
לאתי, לי אמנם אין כאבים אחרי סקס, אבל הקנה מתחילה להשתולל ולבעוט בלי הפסקה
אין לי קישור לכתבה לגבי סקס בחודש 8, קראתי בעיתון, אני אפילו לא זוכרת איזה (אחת מתופעות הלוואי שלי...
)

etilly

New member
כדאי שמעכשיו...../images/Emo6.gif

הקטנה תדע מה הדברים הכיפיים של החיים, לא?? שבוע טוב לך, מיה!

לילך3

New member
לא יודעת איך אצלכם זה עובד

כל כך בקלות, אבל אני ממש מתקשה להתרכז כשהקטנה בועטת ומשדרת אי שביעות רצון.

shy-angel

New member
בעיטות

את בטוחה שבעיטות מביעות אי-שביעות רצון ? אם זה המצב הקטנ השלי קוטרית מס. 1 ....

לילך3

New member
לא יודעת איך אצלכם זה עובד

כל כך בקלות, אבל אני ממש מתקשה להתרכז כשהקטנה בועטת ומשדרת אי שביעות רצון.

אורית27

New member
סקס בהריון?

בנות תרגישו חופשי לקפוץ על הבעלים שלכם
! הסקס לא מזיק בכלל ההפך רק עושה יותר כושר ומזרז את הלידה עם זה לקראת החודש האחרון.(חוץ מהריונות מסוימים עם סיבוכים). (אבל בינינו למי יש כח בחודש תשיעי בכלל לזוז?)

למעלה