שלום לכולן...

rss21

New member
שלום לכולן...

אני קצת חדשה כאן אבל תהיתי לגביי נושא מסויים ואני אעלה אותו כאן ברשותכן, לראות מה הדעה הרווחת בנושא. מה דעתכן על יחסיי שליטה בין נשים? משחקיי תפקידים או משהו בסגנון של סאדו רך? אביזרים? יום נעים לכולן...

היי, גם אני חדשה ../images/Emo187.gif

מצפה לקרוא פה מה שיענו לך...
ואני מתה לדעת , למה כאן כולן צעירות , מתחת ל-30
היכן כל השאר , בטוחה שישנן ...רק היכן הן

ברוכה הבאה גם לך..

אז ציפיותייך התממשו?? חלק מהשאר כאן .. ולמה? זו שאלה שבדרך כלל אין לה תשובה את לא חושבת? למדתי שהרבה יותר נעים לבקש בקשה מאשר להתלונן אז מה בקשתך?

לחישה אחת...../images/Emo68.gif

כן, ניתן לומר שציפיותיי התממשו בחלקן...אם תירצי...
אני אומנם עדיין מצפה ליותר , ושמחה על כל אחת שמעזה וניכנסת
יודעת מהי בקשתי
הייתי נורא רוצה להכיר אשה , ולהתנסות שוב...ואולי מעבר לכך...
ואגב , לא התלוננתי
ציינתי עובדה דרך שאלה
וכעת הבה ונראה כמה תרוממנה את רוחי ונפשי

היי גם לך

יחסיי שליטה יכולים להיות מרגשים ומעוררים כאחד. סאדו רך??? מבורך
- הייתי ממליצה לבדוק את המונח עם הפרטנרית לראות ששתיכן באותה הגדרה של "רך" ולמצוא מילת מפתח להפסיק כשרוצים.. מה עוד היה שם?? אה אביזרים.. מממ ברוכה הבאה ושאלותיך היו למען בדיקה? למען התייעצות ? היכרות? ספרי עלייך מה את מעדיפה? ערב מענג וסופ"ש פורה לך

rss21

New member
אני???

השאלות שלי היו למען בדיקה ו\או התייעצות ו\או היכרות.... (-: האמת שאני דו בכלל.... ושאלתי כי משום מה שנושא שמקבל פחות תשומת לב אז תהיתי מה המין היפה חושב על זה... לדעתי זה מושך, ניסיתי את זה גם עם גברים וגם עם נשים אבל נשים הרבה יותר טובות בזה, ז"א הרבה יותר נהתי עם אישה וזה עדיין מושך אותי הרבה יותר... זו העדפה המינית שלי בכל אופן... סופש נהדר גם לך (-:

כן את..

אז איך מבלה את הסופ"ש אם כך? הנושא מקבל פחות תשומת לב אולי כי לא היה ממש מול מי לפתוח את הנושא מעט הנשים שכאן או רק מציצות והולוכות או לא ממש מעיזות...

rss21

New member
את בהחלט צודקת

רובן לא מעיזות ואולי בגלל זה.. למרות שאני בעד... לנסות לפחות מה שמסקרן אותי, אני חושבת שאם כבר חיים פעם אחת אז אין לי מה להפסיד. ואני גם אוהבת סקס אז בכלל (-: איך אני מעבירה את הסופש?? ברגיל.. יוצאת עם החבר'ה, רוקדים, שותים.. (אה.. אני גם עשה שיעוריי בית...) כמו שאין הרבה בנות שמדברות על זה יש הרבה פחות כאלה שעושות נראה לי ככה.. אז אין לי שום דבר מעניין מידי. ואת? איך את מעבירה את הסופש שלך?

rss21

New member
כן אני מקווה להנות

כן שיעוריי בית, אני סטודנטית זה קורה... לא אמרת לי איך את עבירה את הסופ"ש שלך...

כן קצת נרתעתי משיעורי הבית - יודעת..

החצי הראשון שלו עבר בצורה הכי מדהימה ומדוייקת שיכל לעבור... והחצי השני?? מנוחה, קצת לבד, קצת ביחד עוד מעט נכנסת למיטה להרפות את הגוף, לנשום לגלגל בזכרון תמונות ולהרדם בחיוך

rss21

New member
אל תגדאי

אני לא ילדה בת 5 שנתנו לה שיעורים לשביתה (-: אבל יש באמת הרבה עבודה בלימודים אז נותר לי לאחל לך לילה טוב, חלומות מעניינים והרבה כיף... (-:

rss21

New member
בדרך כלל

אנחנו עוברות מבר לבר, שותות רוקדות, איפה שהכי כיף נשארים.. זורמים את יודעת...

למעלה