שלום לכולן

שלום לכולן

סוף סוף אני מתפנה לכתוב בפורום [עקבתי כל הזמן אחרי המתרחש, בהצצות חטופות - כי גם אני מכורה] בכל מקרה עכשיו אני סוף סוף כותבת... אנחנו במצב מצויין אחרי חמישה גבסים הרגל הגיעה למצב מעולה, ד"ר בור ויתר לנו על הניתוח ואנחנו בגבס האחרון [של שלושה שבועות] הייתי שמחה לשים תמונה של שוויץ אבל אני לא מצליחה לכווץ את התמונות שיהיה לכולן יום נעים דנית

פרלמנים

New member
דנית מה שלומך../images/Emo35.gif

איזה כיף שהגעתם לתיקון בלי ניתוח
יישר כוח
מתי אתם קונים את הנעליים
האם אצל "בירו"? לגבי כיווץ תמונות-הנה קישור להסבר. את מוזמנת לצלצל אלי אם את רוצה עזרה. מחכה לשוויץ
ג'סיקה

הזמנו אצל בירו בחיפה

עלות הנעליים 800 ש"ח - זה סביר? חוץ מזה לא היו דגמים לבחור רק דגם אחד והוא לא ידע לומר לי מה שמו.

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gifעלות הנעליים../images/Emo41.gif

נעה בין 370 ש"ח (לא כולל הבר) לבין 800 ש"ח ...הכל תלוי אצל מי קונים (בירו נחשב יקר) קחי בחשבון שהבר שבירו נותן (האדום) הוא קצת יקר יותר מהבר הכחול אבל היתרון שלו שקונים בר אחד ואין צורך להחליף עד סוף הטיפול. (ניתן לכוון לאורכים שונים-לפי רוחב הכתפיים שמשתנה עם צמיחת הילדים). אני לא זוכרת באיזו קופ"ח אתם אבל יש החזרים (לא תמיד בדרך הישר) אז תכתבי באיזו קופה אתם ואעזור לך עם הבירוקרטיה
בכל מקרה, החלפת המידה אחת לכמה חודשים, תהיה זולה יותר (בערך 500 ש"ח) ג'סיקה

אירנה ק

New member
אני גם קונה אצל בירו

לפני שנה קניתי נעליים עם בר ב750 ש''ח והחלפת נעליים כל חצי שנה ( כל ילד והקצב גדילה שלו ) 350-400 ש''ח . לא התעניינתי בקשר לדגמים כי אני לא רואה בזה חשיבות רבה העיקר שהן עושות את העבודה והדגמים אני קונה לבנעליים רגילות. לגבי בירו יש לי רק מילים תובות אני מרוצה מאוד.

לא יודעת כמה צפונית את,

אבל יש אפשרות לקנות נעליים עם הבר גם ב"מעלה צביה" ליד כרמיאל. אנחנו קנינו שם והיינו מרוצים מהנעליים ומהיחס. אורנית

מחר בשעה טובה מורידים את הגבס האחרון..

את הנעליים נזמין באורטפדיה הררי שנמצאת 5 דקות הליכה מהבית ואמרו לי שם שזה יקח 3 ימים..אז אם נבוא מחר הן תהינה מוכנות ביום ראשון ואם נבוא ביום שישי אז רק ביום שני..אני משערת שעוד יום או פחות יום לא ישנה הרי הוא יהיה עם הנעליים עד גיל 3-4..

סבתא53

New member
דנית איזה יופי

שהרופא ויתר לכם על הניתוח!! אנחנו בגבס רביעי ובתל השומר הנתוח הוא חלק מהטיפול באופן קבוע ללא יוצא מן הכלל...עד כמה שאני יודעת. שיהיה בהצלחה עם הנעליים לילה טוב סבתא

למעלה