שלום לכולן!

Tammie

New member
שלום לכולן!

מה שלומכן? המון זמן לא נכנסתי לפה וחלקכן אני בכלל לא מכירה. אז אני קודם אציג את עצמי: קוראים לי תמי. אני אחרי צבא וגרה בכוכב יאיר. אני מדריכת התעמלות אקרובטית ומאמנת (כשיש לי זמן... בשנה האחרונה הייתי בצבא...) את נבחרת ההתעמלות ביישוב. אז יש לי כמה שאלות: 1. אני מחפשת מקום לחזור להתאמן בו. אני יודעת שיש אימונים בווינגייט והדר יוסף בערבים אבל אני לא יודעת מתי. מישהי יודעת את השעות והמאמנים? 2. בנושא המכביה- האם התחרויות פתוחות לקהל הרחב? ובמידה וכן- האם כרטיסים אולי כסף? 3. שנה הבאה אני עוברת לירושלים ללימודים. רציתי לדעת עם מישהי מכירה/מתעמלת קבוצות בירושלים שמחפשים מאמנות... תודה מראש, תמי

היי תמי

ברוכה הבאה/ ברוכה השבה לפורום. תשובות: כתבנו רבות על אימונים פתוחים בוינגייט ובהדר יוסף. השתמשי במנוע החיפוש של הפורום, וקראי בשרשורים הרלבנטים, או בפינת המאמרים או השאלות הנפוצות שבפורום.
התחרויות במכבייה לדעתי פתוחות לקהל הרחב בחינם, והערב גאלה בתשלום סמלי. ניתן לקנות כרטיסים במשרדי הכרטיסים קסטל. יש בירושלים די הרבה קבוצות התעמלות. האם את סגורה על אקרובטיקה, או שגם התעמלות מכשירים/קרקע/ג'נרל וכו' יכול לבוא בחשבון? -בכל מקרה את צריכה לפנות למרכזים ולאגודות הרבלנטיות: מכבי ירושלים, בי"ס פרנקל ירושלים, סנונית, פליק-פלק, לעירייה, למועצות המקומיות ולמרכזים הקהילתיים. בהצלחה.

daksha2

New member
שאלה לי אלייך.. =]

יכול להיות שהיית בשנה שעברה במופע שהיה בירושלים לכבוד יום ירושלים? עם הבנות מכוכב יאיר בבגד גוף השחור-כסוף? [בתור מאמנת, זאת אומרת...]

Tammie

New member
אני אישית לא הייתי

אבל הקבוצה שלנו באמת הייתה.... אני לצערי הייתי בצבא :)

למעלה