שלום לכולן

irontal

New member
שלום לכולן

לקח לי כמה ימים בהם שוטטתי ברחבי הפורום, עד שהחלטתי שאולי בכל זאת יהיה נחמד להרשם. שאולי אוכל למצוא פה אוזן קשבת ואפילו לקבל קצת עצות וטיפים. אז נעים מאד , אני טל הלר , 9 שנים מתחרה בטריאתלון. 3 שנים וחצי כבר "פצועה" מנסה לחזור עכשיו לעניינים ולהשלים את החתיכה האחרונה של הפאזל שעוד נותרה לי ironman מישהי יודעת איך באים לאימון קבוצתי עם משקל עודף ולא מתביישים? איך חוזרים לפעילות כשאין מה לעשות והכושר ההתחלתי הוא לא בשמיים? בכל אופן - אני שמחה להצטרף

מור שלז

New member
ברוכה הבאה טל ../images/Emo140.gif

אני שמחה, ואפילו מתרגשת שאת כאן איתנו. לא, אנחנו לא מכירות, לפחות לא באופן רשמי. ואני לא אעשה לך אאוטינג כאן. אבל אני כן אגיד שאני מעריצה שלך, של הנחישות שלך, של הכוחות ותעצומות הנפש. לגבי אימון קבוצתי בלי להתבייש, אני יכולה לספר לך איך נראים הדברים מהצד שלי: לפני מירוץ האופניים לנשים הגיעו המון נשים לאימונים הפתוחים. וכן, חלקן לא היו בכושר, חלקן הגיעו עם משקל עודף, וכולן נראו לי יפות ומדהימות על האופניים. וכשאני רואה מישהי עם משקל עודף נאבקת עם עלייה באופניים - ומנצחת, אני מתמלאת הערצה. ואפילו קצת מתביישת לי לפעמים , שכשאני עולה שני קילו אני "מקטרת" על זה שאני סוחבת אותם בעליה. אז להתבייש? למה? בעיני זו גאוה גדולה לקום ולעשות עם המשקל העודף, כנגד כל הקושי, עם כושר התחלתי "לא בשמיים" כהגדרתך... אז פעם הבאה שתהיי באימון, ותראי מישהי מסתכלת עליך, יכול להיות שהיא בכלל עוד מעריצה שלך.
מור

susieada

New member
חיבוק ענק וברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

Shalom Tal!!! I'm SOOOO glad you made the decision to write on this Forum. I love the name you've chosen for yourself - irontal! It represents your persistence, your courage, your determination to choose life AND your goal, as you say, to complete the puzzle, complete the path, and go for an ironman. We all start somewhere. Some of us start from being "coach potatoes." Others have trained, raced and then, for whatever reasons, leave it and decide to dare to return. All of us who, for whatever reason, are starting at the beginning, have to deal with determination, nutrition, body fat and weight we don't like. As Mor said, we are PROUD of you, and each woman who chooses to be active in sport no matter what shape her body is. In spite of extra weight, you still have chosen to get out, begin (or return to) training and set yourself a goal. Please put your embarrassment on a raft and let it float by you.. away.. discard it. Let your soul shine through. One of my joys in the Women's Triathlon is seeing the incredible variation of body size, shape, age and color, the great range of skill and experience in sport. YOu fit right in! As you start to train again, it's MUCH easier to join a group. Training with others gives us a built in support group. Here's a link from the Igud with a list of all the coaches and groups. http://www.triathlon.org.il/teams.php You can call and "interview" them to see which best fits your time schedule, your needs, your location. Each coach should give you a couple of trial imunim. I've missed you and am glad to have this opportunity to just say hi. I hope you're well, healing and flowing with life. With love, Susie

irontal

New member
תודה רבה

סוזי ומור - המון המון תודה על קבלת הפנים המדהימה. 3 שנים אני מאחורי הקלעים - שומעת קוראת לא מסוגלת להתנתק , רק שמצבי הרפואי לא אפשר לי לחזור. עכשיו מותר לי ואני מרגישה חזקה מספיק לחזור ולהשלים את ההבטחה שלי לבעלי לעשות את כל התחרויות שהוא רצה - עשיתי כמעט את הכל, נשאר רק האיש ברזל . ובין עבודה של 12 שעות ביום , ילדים ובית קשה קשה קשה לחזור. המון תודה על הברכות, אני קצת נבוכה - אבל מודה לכן על קבלת הפנים. אני כבר ממש שמחה שעשיתי את הצעד והצטרפתי לפורום

susieada

New member
טל היקרה ../images/Emo13.gif

אשמח לדבר איתך. אנא תצרי איתי קשר דרך האתר של טריאתלון נשים: www.women-tri.com תודה וחיבוק!! אני מאוד שמחה לשמוע שאחרי 3 שנים של התמודדות עם פציעה שאת מספיק חזקה כדי לחזור לפעילות!! יש תקווה לכולנו! סוזי

מור שלז

New member
מסירה בפניך את הכובע

איך את מצליחה? עבודה של 12 שעות ביום, ילדים, ובית? מה פלא שקשה לחזור? רובנו לא מסוגלות אפילו להתחיל עם זה... ויש לך יתרון עצום: את יודעת שהיית שם כבר, ושהצלחת! את מנוסה, מכירה את עצמך, את היכולות שלך, דברים שרובנו לומדות ומתמודדות איתם בפעם הראשונה, את כבר יודעת על עצמך. בהצלחה
את מוזמנת להשאר כאן, לשתף, לפרוק כשצריך, לשאול שאלות - אנחנו כאן
ושמחות שאת פה.

efratramati

New member
the need to look good

פעם שמעתי איזה אמירה בנושא, ואני אנסה לעשות את האנלוגיה פה. ניסית פעם ללמוד לעשות סקי? בהתחלה נופלים... ונופלים... ונופלים... ואף אחד לא יכול להיראות טוב כשהוא נופל....זה לא שיש ברירה, פשוט לא נראים טוב. ורק מי שמוכל לעבור את זה, יכול להגיע למקום של הגלישה המיומנת והאלגנטית. להצטרף לקבוצה אחרי פציעה ארוכה זה בעיני שווה ערך לשלב הראשון הזה בלימוד סקי. אבל את יודעת מה, להתייצב שמה עם כל הקשיים והמגבלות, זה כבר הרבה יותר מחצי הדרך. מאחלת לך שתמצאי קבוצה מפרגנת שתעזור לך להגיע למקום שאת רוצה. בהצלחה!!!

למעלה