שלום לכולן...

ne ro

New member
שלום לכולן...

יש לי שאלה, אני לא יודעת אם פה זה המקום אבל אני אנסה... איזה תרגילים הכי טובים ל"מידלדל" ושומן בזרועות, אבל בלי לעשות אותן יותר מדי שריריות ונפוחות, יותר דקות וארוכות... תודה מראש...

מור שלז

New member
../images/Emo124.gifנשיקולדה לקבלה

קודם כל ברוכה הבאה
אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא עושה יותר מדי תרגילים ספציפיים לזרועות. אבל בין אימוני השחייה, לאימונים האירוביים ששורפים הרבה קלוריות ומורידים שומן באופן כללי - גם הזרועות מתחטבות, וכבר הרבה זמן שלא ראיתי "דלדלה". מצד שני, יש לנו כאן מישהי מקסימה עם הניק "נשיקולדה המקורית" שמבינה בזה הרבה יותר ממני, מקוה שהיא תגיע ותענה גם.

שלום אורן

לפני שאענה יש צורך לבחון האם זה כל מה שאת רוצה לחזק? אם כן, אז התשובה נחלקת ל-2: 1. זרוע רזה ניתן להשיג כחלק כולל מתכנית תזונה מלאה להורדת אחוזי שומן. הנוסחא המנצחת היא 80% תזונה ורק 20% ספורט. 2. אם לא נכנסים לתכנית תזונה מתאימה לצורך הורדת אחוזי שומן כלליים בעקבות תרגילים מתאימים ניתן להפטר משריר "המלח פילפל" ה"מידלדל" ולהפוך את האיזור לשרירי אבל לא רזה. ולגבי תרגילים: מדובר כאן על חיזוק שריר ה-Triceps וכל תרגילי הפשיטה עובדים מצויין לחיזוקו. למשל: בשכיבה, פשיטת מרפק עם משקולות יד, בהטיית גו,פשיטת מרפק בפולי עליון (גב לאחור), בעמידה, פשיטת מרפק בפולי תחתון, כל צורות לחיצת החזה באחיזה צרה(סמיט משין, משקולות יד, מוט). יש גם דרכים "ביתיות" מחוץ לחד"כ שניתן לחזק. למשל עם גומיה צבעונית (כל צבע מראה על רמת הקושי). כמובן ניתן להחזיק בבית זוג מישקוליות יד בכמה מישקלים. להתחיל עם המשקל הנמוך ולהמשיך בהתאם להתקדמות האישית. ממליצה בחום לקבל לפחות הדגמה אחת ממדריך מוסמך לפני שתתחילי לתרגל לבד כדי לא להגיע לפציעות במרפק.

ne ro

New member
תודה...

ואת חושבת שעם תזונה דיאטטית וספורט זה יכול להיעלם לגמרי....יש כאלה שאמרו שצריך ניתוח...

ניתוח?

בת כמה את? אם צעירה העור עדיין גמיש ובעל רמת אלסטין גבוהה ולכן לא יהיה צורך בניתוח. שווה לנסות עם תזונה וספורט. הניתוח תמיד יהיה אפשרי בעתיד כאפשרות אחרונה. כדאי להתייעץ עם איש מקצוע שיאבחן ויוכל לתת את הפתרוןן האופטימלי עבורך. בהצלחה

davidlev0255

New member
קטונתי, אבל נסה שחיה ! חתירה + חזה

אני לא מת על שחיה. אבל שחיה גם בעצימות נמוכה, וגם במגוון תרגילים עושה מכל בן אדם כריש עם זרועות חזקות מאוד , לדוגמא שחיית חתירה עם פולי (במקרה שלא צפים כ"כ טוב) , או שחית חזה בעזרת הפולי / רגלים חתירה שזה מונע כאבי ברכיים! זה עושה אותך כריש! (אני מניח שעבודות משקולות מחזקת מאוד) לפני כשנה הגעתי לעבודה הייתי עם גופית ריצה (כי נשרפתי והעור התקלף..) ולא רצתי באותה תקופה (עקב פציעה, ולא עשיתי משקולות) קיבלתי תשבוחות על הכתפיים ועל הזרועות!!! תפנה לאורי סלע (פורום שחיה) ייתן לך תרגילי חיזוק תאמין לי אתה תהיה כריש ולא תצטרך ניתוח ולא כלום

מור שלז

New member
../images/Emo45.gif ידעתי שאפשר לסמוך עליך ../images/Emo8.gif

אחלה תשובות יש לך כאן. תודה

למעלה