שלום לכולן:)

chuch1

New member
שלום לכולן:)

כבר תקופה די ארוכה שאני מציצה כאן בפורום ונהנת לקרא וללמוד... היום החלטתי שאני מצטרפת כי הבנתי שהרבה ממה שכתוב כאן כאילו שאני בעצמי כתבתי. אז אני בת 25,התעמלתי מגיל 4 ועד לגיוס, מאמנת כבר די הרבה שנים, יחסית לגילי ...:) (בגיל 16 קיבלתי את התעודה הראשונה שלי בוינגייט- קורס מדריכים) עכשיו סיימתי מכינה לתואר ראשון בחינוך גופני. שמחה להצטרף למשפחה היחידה שבאמת תבין מה כל כך מרגש בהתעמלות ואקרובטיקה:):):):)

ברוכה הבאה

שלום צ'אצ'1 (זה הכינוי?)! ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב על סיום המכינה

chuch1

New member
אוקי

אני מפ"ת, גדלתי פה והתעמלתי פה ואני גם מאמנת פה... התעמלתי בנבחרת פ"ת ועכשיו אני מאמנת גם בנבחרת וגם בקבוצה עממית יותר.גילאים 5-18.(גם בפ"ת) בת 25, מאורסת:) ומתחילה ללמוד תואר ראשון באוקט' הקרוב, למרות שעוד לא החלטתי איפה כדאי- ויגייט או סמינר הקיבוצים, יש המלצות?

המלצות

איזו נבחרת יש בפ"ת? האם מכשירים? אקרובטיקה? הופעות? אני ממליצה לך ללמוד בוינגייט, זה מוסד יותר מקצועי ומתמחה בתחום החינוך הגופני והספורט. יש שם יותר מתקנים מקצועיים ויותר אפשרויות של קורסים בתוך התואר. כמו-כן, מוינגייט יותר קל להמשיך לתארים מתקדמים לאחר מכן. ובוינגייט יש את אולם ברלין!!!! רק בשביל זה שווה, לא? גילוי נאות, אני בוגרת וינגייט אז זה לא ממש אובייקטיבי...

chuch1

New member
תודה על ההמלצה

בפ"ת יש נבחרת אקרובטיקה, אבל עובדים גם על מכשירים. ( פס אקרובטיקה, ארגז, קפצית, מקפצה, ספסלים ומזרונים למינהם). מופיעות כמה פעמים בשנה, לעיתים גם מחוץ לעיר. לא נבחרת תחרותית-אלא נבחרת ייצוגית. ביקרנו בחו"ל כמה פעמים, פסטיבליי ספורט.. אבל כבר שנים שלא נסענו.. :( נועה, מבחינת האוכלוסייה בוינגייט- נהנת מהחברותה?

כן, מאוד

יש הרבה ספורטאים בנשמה, שזה ממש כיף. כמו בכל מקום, אז גם בוינגייט יש ויש, אבל בגדול היו אחלה חבר'ה לטעמי

אמא לה3

New member
ברוכה המצטרפת!!! כללי הפורום../images/Emo195.gif:

1. יש לכתוב כאשר כפות רגלייך מתוחות בפוינט. 2. יש לשבת בגב זקוף, עיניים לקצה המסך. 3. בסיום הכתיבה, עלייך להניף את ידייך למעלה, מתוחות ולהרים את הסנטר. 4. עלייך לקוד מול מנהלות הפורום (להלן, השופטות) בסיום התרגיל אה...הכתיבה. 5. הכתיבה תלווה במנגינת תרגיל קרקע תיקנית, כמתואר בחוקה הבינ"ל להתעמלות שנת 2010 אם יש לכן מה להוסיף, תרגישו חופשי (באישור הרבנות הראשית לפורום וצוות המנהל של הפורום) והכל ברוח טובה ובבדיחות הדעת וחירפון החושים!!!

chuch1

New member
לא לשכוח

בתחילת הכתיבה יש למרוח מגנזיום על כפות הידיים על מנת למנוע החלקה של האצבעות על המקלדת.. בטיחות מעל הכל!!! :):):):) תודה מבטיחה שאקח את הכללים לתשומת ליבי... :)

אמא לה3

New member
שיחקת אותה וזכית בציון 16.00

על השתתפות פעילה לקיחת יוזמה ואחריות כלפי הצוות והמתעמלות, אכן, בטיחות מעל הכל!!!!! אגב, את עובדת עם ילנה?

למעלה