שלום לכולן

שלום לכולן

אני אמא חדשה לתאומות בנות 3 שבועות, לא יודעת אם הגעתי למקום המתאים אבל זקוקה נואשות לאוזן קשבת- תמיכה נפשית מה שנקרא ולא יודעת למי לפנות מתגוררת בירושלים אשמח לשמוע מכן תודה מראש

../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifקודם כל-מזל טוב../images/Emo24.gif

את לא לבד. יש אצלנו את איילת להב- אמא לארבעה מתוכם זוג תאומים להלן קישור לעולם ומלואו האתר שלה. גם אם אינה בתחום הגאוגרפי הקרוב אליך- אני בטוחה שהיא בעלת עיצות מצויינות וגם מקושרת לבעלות מקצוע באיזורך. היא הכתובת שלך. מעבר לכך- אנחנו כאן ואת מוזמנת לשתף אותנו כי בין חברות הפורום ישנן אמהות לתאומים
.

היי מיכל

תודה על התמיכה את מתוקה, כרגע אני צריכה פיזית שמישהיא תגיע אלי ותמנע את ההתפרקות שלי ואת יודעת משהו? אין לי כח אפילו להרים את הטלפון.. אני חייבת כתובת בירושלים של מישהיא שיכולה פיזית להגיע הביתה תודה רבה לך על ההתייחסות

שלום לך, ומזל טוב!../images/Emo95.gif

ברכות על הפיכתך לאם. אשמח לתמוך בך. הרגישי חופשיה להתייעץ ולשתף. קרן

מאיה פז

New member
קודם כל בשעה טובה....

ממליצה לך על מאמנת אימהות לתאומים האתר שלה: http://www.twin.co.il/ תדברי איתה טלפונית ותתרשמי (היא גם אמא לתאומים היא מבינה לליבך) בהצלחה!

עינת75

New member
מזל טוב../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif

אמא יקרה מזל טוב. שתיים ביחד איזו שמחה ולא פחות אתגר לא פשוט. אני לא יודעת אם את מכירה את כל התחום של ליווי לאחר לידה. את מוזמנת לקרוא עליו באתר שלי המופיע מטה בחתימה. אשמח גם לשוחח איתך ולחשוף בפניך את המקצוע ואת מה שהוא יכול להביא לתוך עולם האמהות החדש שאת חווה. לצערי אני גרה בצפון ולא אוכל לעזור לך אישית אך אני אשמח להפנות אותך הלאה לכמה נשות מקצוע מעולות באזורך שיוכלו לתת לך יד וכתף רכה. רחל הגדוש, אם אני לא טועה היא בקישורי אמהותwww.hatchala.co.il עינת דולב הדס www.horimonline.com ויעל וולף /www.dulot.co.il/parparim/show.asp?art=14&t=l תוכלי לומר להן שאני הפנתי אותך. מאחלת לך הרבה שמחה, רוגעה והנאה מהבנות ומהאמהות עינת אהרן

גולדי13

New member
מטפלת ../images/Emo49.gif

קודם כל מגיע לך מזל טוב כפול 2, ההתחלה קשה אבל אחר-כך תראי כמה שזה כיף... חבל שאת לא באזור שלי, אני סיימתי לאחרונה טיפול בתאומים בן ובת מרגע שיצאו מהפגיה ועד גיל שנה הייתי ברצון באה לעזור לך, אבל תוכלי להעזר בי אם תרצי במתן עצות.

אמאדור

New member
ישנן מתנדבות מקסימות

ב"אמאלה אמאלה" מצרפת קישור. הרימי טלפון לענת (פרטים בסוף הקישור) היא תשמח לחפש לך מתנדבת. תרגישי טוב דור

למעלה