שלום לכולן....

shimritzv

New member
שלום לכולן....

המלצה קטנה...ו shimritzv ו√ אתן בטח לא כל כך מכירות אותי אבל אני התחתנתי לפני חודש.אני לא יודעת איך להשתלב בפורום כאן משום שעד עכשיו הייתי די פסיבית. אבל החלטתי לנסות בכל זאת . לאט לאט. אז אני מתחילה בהמלצה לכל מי שהתחתנה ולא יודעת מה לעשות עם הברכות. רציתי להמליץ ( זאת לא פרסומת , סתם הצעה )- מכרה של המשפחה שהייתה בחול בזמן החתונה שלנו בקשה מאיתנו את כל הברכות והיא עשתה לנו מהברכות אלבום מעוצב. אני בהתחלה לא התלהבתי כל כך מהרעיון אבל קיבלתי את האלבום בסוף השבוע והוא יצא ממש מקסים. היא עוסקת באומנות כך שהוא יצא ממש יפה ועם איורים וציורים מושקעים. וככה יש לי עוד מזכרת מהחתונה. אז לכל מי שאין כל כך כישרון או זמן ( כמוני ) ומעוניית באלבום שכזה אני ממליצה עליה. אם מישהי תרצה פרטים שתשלח לי מסר.

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם לימור (dorlim) עשתה אלבום כזה. זה רעיון מקסים, ומזכרת נהדרת לכם ולילדכם.

יעלי2

New member
יש לי מזוודת קש מלאה בברכות מ

מקטנות. שלל הברכות מהתונה הכפיל את הנפח פי שתיים וזה באמת כיף ונוח יותר להסתכל עליהם בצורה מסודרת כמו באלבום. אתן יודעות כמה ברכות שונות ומשונות שמרתי עוד מבית הספר? יש לי אפילו ספרון מכיתה ג´ עם ברכות בנוסח "ישבתי לי על החלון, פצתאום נפל העיפרון וזהו סוף הזיכרון". מה עושים איתי?! ובענין סידור הברכות, אני חושבת שצריך להשאיר משהו לנכדים לעשות בשבילנו לא?

dorlim

New member
נכון אני עשיתי אלבום כזה ../images/Emo9.gif

ממליצה לכל אחד ואחת לשמר כך את הברכות וגם ממליצה לעשות לבד כי זה ממש כיף

גם אני עשיתי

בלי הרבה חוכמות - קניתי אלבום עם דפים דביקים בארטא, ופשוט הדבקתי כל מיני דברים - את הברכה שאבא שלי בירך באירוע המשפחתי, והשיר שדוד שלי כתב לנו וקרא בחתונה, וברכות של המון המון אורחים, ומברקים... יש שם דברים מרגשים כמו הברכות של הסבים, ודברים מצחיקים כמו הברכה של ראש ועד העובדים של אבא של הגבר - כנראה היה מוזמן לכמה אירועים באותו ערב, אז אנחנו קיבלנו את המתנה של "רותי ויובל" עם ברכה עבורם (אגב, המתנה = שני כלים מאייס במבצע, בשווי כולל של 35 ש"ח - החלפנו תמורת שתי נורות הלוגן) בקיצור, רעיון נהדר - ומאוד כיף לעשות.

rona25

New member
שימרית ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

לפורום שלנו (ההודעה שלך הייתה למטה אז ראיתי לנכון להקפיץ אותה)... אני מזהירה אותך מסכנת התמכרות חמורה(אצלי זה כבר אבוד)...
ספרי לנו עלייך - איפה התחתנת? מתי? wellcome

shimritzv

New member
אני כבר מכורה כבדה.

גם לפורום הזה וגם לשכן. חשבתי שאחרי החתונה זה יעבור אבל זה רק נהיה יותר גרוע. אני התחתנתי ב-23.7 ב"גני כנען" ,בקיבוץ נען. היה מדהים. קצת קשה עכשיו למלא את החסר של כל ההכנות וההתרגשות. אבל בשביל זה יש את הפורום...

rona25

New member
גם אנחנו התחתנו בגני כנען

בחורף שנה שעברה - איזה מקום מקסים!!! היינו כ"כ מרוצים מהם, יצאו איתנו ממש בסדר...

shimritzv

New member
המקום באמת מדהים.

איך שראינו את המקום, ובעיקר את החופה ידענו שזה המקום. וכולם כל כך התפעלו מהמקום והאוכל. רק כשהלכנו לגן לסגור את נושא הכסף אחרי החתונה היה לי די קשה לראות שם חתונה אחרת , כי אז באמת קלטתי ששלי נגמרה..

בילבי.

New member
הי שמרית... יש לך במקרה חמות

שגרה בארה"ב (בסביבות....ניו מקסיקו???)

בילבי.

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo8.gifומזל טוב לך

תנחשי מי חמותה של שימרית...

shimritzv

New member
אני מבינה ששמעתן עלי כבר.

אכן החותנת שלי מאזור ניו מקסיקו. אני מנחשת שאתן מפורום מתכונים. תמסרו לה ד"ש ונשיקות ממני ומהבן שלה אם תדברו אתה לפני....

fila

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

כולן כאן מקסימות יהיה לך קל להשתלב

shimritzv

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולכן.

תודה רבה על קבלת הפנים החמה. אני שמחה להכנס ל"משפחה " המקסימה הזו. ולגבי חמותי - באמת יש לי מזל שיש לי חמות כזאת מקסימה ונוחה. (במיוחד בגלל שהיא בחו"ל - בצחוק...
)

למעלה