שלום לכולן

חן123

New member
שלום לכולן

קודם כל ברכות לפורום החדש! שמי חן ויש לי ילד בן חצי שנה (היום) מאז ההריון יש עלי לא מעט קילוגרמים עודפים (חלק גם מלפני). לפני חודשיים הלכתי לדיאטנית שמתמחה בהנקה (אני מניקה) ואני אכן עושה דיאטה ויורדת יפה. היום נודע לי שיש לי בעיה (כנראה זמנית) בבלוטת התריס מה שיקשה עלי לרדת לעת עתה (ואני מאוד מאוד עצובה). אני חושבת שהפורום הזה יכול מאוד להצליח, אני מקווה שהוא יצבור "בשר" ויהפוך לפורום פעיל ברכות למנהלת על הפורום החדש! חן

תודה רבה!!

וברוכה הבאה!! תעקבי אחרי הפורום, יהיו כאן מומחים ששוה להתיעץ איתם!! כולי תקוה שהפורום באמת יעזור לנשים רבות אחרי הלידה. אני בחודש תשיעי ומתה מפחד לגבי מה יהיה בגורלי כשאצטרך לרדת במשקל, גם בגלל שאני רוצה מאוד להניק ויודעת שאם אני אעשה דיאטה רגילה/חריפה מידי, לא יהיה לי כוח להניק. ועכשיו השאלה - מה יותר חשוב?? כמובן שהתינוקת אבל את יודעת, כך אנחנו יכולות להפוך לנשים לא מושכות בקלות.. בכל מקרה, שנה טובה ומבורכת ותודה על הברכות!!

חן123

New member
יפעת, אני מניקה ואני בדיאטה

בנתיים ירדתי 5.5 ק"ג (מעבר ל 15 שירדו באופן טבעי) ומאוד מרוצה מהסידור חן

אין שום סתירה בין הנקה לדיאטה

להפך-זה אפילו מועיל.ההנקה שורפת המון קלוריות ומהמאגרים הנכונים(ישבן יריכיים ובטן).אני מניקה את ניב בן 3 חודשים והורדתי בלי מאמץ מיוחד 18 ק"ג. עכשיו נתקעתי אך החודש חזרתי להדריך(אירובי)ואני כולי תקווה שזה ימשיך... וליפעת -הניקי! אם לא את פשוט מפסידה עולם ומלואו...

למעלה