שלום לכולן

gilad1976TA

New member
שלום לכולן

שלום לכולן...

עבר בערך חודש + מאז שרשמתי בפורום... ולמרות שלצערי לא יצא לי הרבה מהפעם הקודמת החלטתי לנסות שוב ולרשום הפעם ..

מ... אולי פשוט יום האשה יגרום לדברים לקרות.. למרות שאני תועה עם עצמי האם יום אישה זו הדרך להאדיר את המין היפה ... הרי נשים הנן הבריאה הכי יפה שברא האל..

אז.. קצת עלי... אני גלעד ואני בן 36 ממרכז ת"א.. אני מהנדס תעשיה וניהול ועובד בחברת ייעוץ ועד כאן בטח נשמע חנון לגמרי (ויש בזה קצת מהאמת).... אני די הרבה זמן ללא זוגיות והיתה לי סוג של ידידה / יזיזה תקופה די ארוכה (אני ל א ממש אוהב את המילה הזו כי היה די הרבה מעבר.. פשוט קרה שזה לא היתה זוגיות אבל גם לא היה סטוץ)... ולפני ארבעה חודשים + זה נגמר ואני מצאתי את עצמי קצת לבד ... ו.. למרות שאין לי בעיה עם לבד... וגם לא ממש עשיתי מאמץ למצוא מישהיא (כן כן.. עבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו ... ואני גם לא ממש טיפוס תל אביבי שתמצאו בפאבים אפלים)... ממש בא לי להיות עם מישהיא - לחבק, לגעת, לנשק, לנשום, לחוות תשוקה... ו... למרות שפעם שעברה זה לא ממש צלח.. החלטתי לנסות את מזלי שוב ... ואולי למצוא מישהיא שאוכל לעניין אותה

אני אהיה כן ואומר שאני לא מחפש זוגיות .. אני לא פוסל שיתפתח אבל חשוב לי ש 2 הצדדים יבינו את נקודת המוצא - קשר קליל, נעים וכיפי שמבוסס על אמון , מגע, תשוקה וכבוד הדדי... חשוב לי מאוד מישהיא שיהיה לי נעים במחיצתה כי הרי בלי קליק אינטלקטואלי, לפחות לי, קשה לפתח את הקטע הפיזי.. אבל.. צריך להבין לקראת מה הולכים ואני מעדיף להיות ישיר

לגבי המראה שלי -
אני בחור גבוה, 187, בהיר, עיניים כחולות / אפורות (תלוי בשמש) מכוסות במשקפיים (חנון... שכחת?!), זקן צרפתי קצר, שיער קצר / קצוץ (מ... סוג של קרחת...), רחב בכתפיים, מבנה גוף מוצק / רחב... חשוב לי להיות אמיתי וכן ולאמר שמי שאוהבת את המראה השחיפי, אני לצערי, לא כזה.. אבל .. מי שאוהבת בחורים גבוהים, רחבים עם קצת בשר והרבה נוכחות עם פנים נאות.. אז.. תגלה שיש מקום לדו קיום

אני יכול להבטיח בחור מאוד איכותי..

מ.. אשמח לפניות ....

גלעד

נ.ב - למען הכנות , פרסמתי את המודעה בעוד מספר פורומים.. מקווה שזה בסדר

mad alot

New member
תרגום:

בחורה שרוצה חנון, שמן, עם הגיינה נמוכה, אני מאוד נואש ולכן פרסמתי את זה בכמה שיותר פורומים על מנת להגדיל את סיכויי.

זרקתי פה כל מני דברי חנופה לגבי נשים בשביל להסוות את העובדה שאני די שובניסט.
ועוד כל מני שטויות בשביל שאני אצטייר כבחור רגיש אפילו שכל מה שבא לי זה לזיין.

black glasses

New member

למעלה