שלום לכולן

rnavina

New member
שלום לכולן

החלטתי להתחיל לרוץ, ולא רק אחרי הבנות שלי

הצטרפתי לקבוצת ריצה בעבודה שלי, ויש לי שאלה על חזיית ספורט-
על איזו חזייה אתן ממליצות להתחלה (כלומר בתקציב סביר, לא גבוה)?
שמעתי המלצה על shock absorber וראיתי שאפשר למדוד בישראל ולהזמין מ- asos.com בסכום נמוך משמעותית.
אשמח לשמוע ולקרוא המלצות שלכן.

(אם זה משנה, הקאפ שלי לא גדול. B)

תודה מראש

galyam7

New member
המלצה

לי יש חזיות ספורט של Triumph, כבר שנים שאני דבקה בהן, וגם ממשיכים לייצר אותן, אז סימן שיש ביקוש.
נראה לי שלמידות לא גדולות, זה יכול להיות טוב. אין תמיכה מאוד רצינית, אבל זה מספיק טוב.

susieada

New member
ברוכה הבאה!

הרבה מהנשים בפורום, במגוון רחב של גדלים, נהנות מ Moving Comfort.

tom696

New member
יש בחולון

ברחוב המכתש 6 אצל היבואן.

אני חושבת שגם ברוקס מרתוניה בפארק הירקון מחזיקים אותן וייתכן שעוד כמה מקומות

קיץ 2011

New member
אני דווקא הולכת על הפשוטות

אני משקיעה הרבה בבגדי ספורט, אבל לא בחזייה (אפשרי כשהקאפ קטן).

אני קונה בד"כ באליטל כשיש מבצע. לאחרונה קניתי 2 של ארנה (כן, אלו של בגדי הים) ב- 100 ש"ח (50 כ"א) ואני מאוד מרוצה.

dganitm

New member
אני משתמשת בחזיות של אדידס

לדעתי הן חזיות מעולות ואם מזדמן לך להיות באילת, יש אווטלט ענק של אדידס במחירים מופרעים ואם יתמזל מזלך ויהיו שם החזיות שלהם, הן יעלו לך רק 80-60 ש"ח, תלוי בדגם.

אני עם גוזיה

קאפ A אבל גם בהריונות, כשהיה באיזור של B, הסתפקתי בגוזיות, או בגופיות ריצה שבתוכן גוזיה מובנית.
אני משתמשת בגוזיות של נייקי, אדידס, under armour ו-tyr (האחרונה לטריאתלון). לא זולות במיוחד אבל נוחות.

oggi2

New member
אני עם מובינג קומ.

הדגמים הסגורים- דורי למשל, אבל יש בעיה עם הקרסים שם. הכי טוב לי ה CWX, אבל לדעתי זה לחזה קטן (בימים אופטימיים אני B, כשלא מתכחשת למציאות- A. בקיצור- משהו באמצע, את ימי ה-C השארתי בלי להביט לאחור..).

maya567

New member
ממרומי ה-C שלי (שהיה פעם D)

אני משתמשת בחזיות ישנות שכבר הוצאתי להם את הברזל ומעל בגוזייה רגילה. מצאתי שזו האופציה היחידה שיושבת ותוספת טוב (בשבילי) מכל הבחינות.

למעלה