שלום לכולן

danas11

New member
שלום לכולן

זאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום. לפעמים אני קוראת את מה שאתן כותבות.
אודה לכן אם מישהי תוכל להמליץ לי על נוירולוג שמבין באנדומטריוזיס.
תודה רבה לכן

danas11

New member
אודה מאוד אם מישהי במקרה מכירה ותוכל להמליץ

לי. מיואשת טוטאלית.
תודה לכן בנות76

גלגולה43

New member
היי דנה

קודם כל, אל תתייאשי !!!
יש כאן הרבה בנות מקסימות שישמחו לעזור לך.
האם יש סיבה שאת מחפשת ספציפית נוירולוג ? האם מדובר בבעיה עצבית ספציפית?
כיוון שאצלי יש ממצא שלוחץ על עצב ואף אחד בהתחלה לא הבין על מה אני מדברת
אפשר גם לשאול את מומחי האנדו אם הם מכירים
יש רופאים מומחים במרפאות כאב, שלרוב מתמצאים אפילו יותר מנוירולוגים (מנסיון שלי...)
אשמח מאוד לנסות לעזור לך
את יכולה לפנות אליי גם בפרטי
בהצלחה :)

שמיץ1

New member
איזו קופה?

לא מכירה נוירולוג שמתמחה ספציפית באנדו', אלא פשוט נוירולוג טוב שמתמחה גם ברפואת כאב.

liats80

New member
לא מכירה

לא חושבת שקיים דבר כזה בארץ.
מי רופא האנדו שלך? אולי ידע להפנות אותך למישהו?
מה הסימפטומים הנוירולוגים מהם את סובלת?
יש מומחה לאנדו עם מעורבות של העצבים בשוויץ.
תרגישי טוב!
ליאת.

פז08

New member
גם אני לא מכירה.....

האם את מטופלת אצל מומחה לאנדו'? אם כן, הייתי שואלת אותו האם הוא מכיר מישהו כזה.....

danas11

New member
נוירולוגית שמבינה באנדומטריוזיס

שלום לכולן,

לפני הכל - אני רוצה להודות לכל מי שהשיבה להודעתי.
לשמחתי, נתקלתי בחולת אנדומטריוזיס בדרגה קשה שהמליצה לי על נוירולוגית מעולה. ד"ר טילדה סבך.
אותה החולה עברה אינספור מומחים שונים, כולל נוירולוגים והיא סיפרה לי שכל הזמן היא נתקלת במשפט "אני לא מבין באנדומטריוזיס. את בטח מבינה יותר ממני. אני אפילו לא יודע מה לחפש!" כדבריהם.
היא הגיעה אל הנוירולוגית הנ"ל, שהודתה בפניה שהיא לא בקיאה בנושא, אך הבטיחה שהיא תלך ללמוד ולהתעמק בו וכך היא אכן עשתה וכולנו הרווחנו!
אז כפי שציינתי - שמה ד"ר טילדה סבך. אני הייתי אצלה במגדל המאה בת"א, דרך קופ"ח כללית. למיטב ידיעתי, היא גם עובדת בבי"ח בלינסון. אני "מזהירה" - נדרש להמתין לתור אצלה פרק זמן ממושך. אני המתנתי כחודשיים וסיימתי את האבחון אצלה (לאחר שהיא שלחה אותי למספר בדיקות) ממש לאחרונה.
אז בנות - אני ממליצה לכן בחום עליה. היא מאוד מקצועית, יסודית ולא פחות חשוב מאלו - אנושית.
מזל גדול שנתקלתי באותה חולה. כפי שהיא אמרה - "אולי אני עוברת גיהינום בחיפושים שלי אחר מזור והקלה, אבל אם אוכל לעזור לאחרות ולחסוך מהן סבל מיותר ואבחון מאוחר, בכך יהיה שכרי." אני מסכימה איתה לגמרי! לשמחתי היא הפנתה אותי אל מומחים שונים נוספים, כך שמי שמעוניינת או זקוקה לעזרה, אשמח לעזור ולקשר אתכן עם אותה החולה.
אני מקווה שלכולן תהיה הקלה ושיגיעו ימים טובים יותר

למעלה