שלום לכולן
אני עוקבת אחריכן בשקט בשקט מאז היווסדו של הפורום (מזל טוב) ועוד קודם עקבתי ולמדתי הרבה מפורום הריון ולידה למרות שעוד לא ממש רלוונטי לי. אז היום החלטתי שהגיע זמן להצטרף. קוראים לי ענבר ואני בת 28 (אוטוטו 29) ונשואה כחצי שנה. אני הולכת לחשוף פה רגשות שמציקים לי כבר כמה זמן, בתקווה שאמצא פפה קצת הבנה. להגיד לכן את האמת? אני לא ממש בטוחה שאני כבר רוצה ילדים. אני כרגע מאוד נהנית מהחיים כפי שהם, כיף לי לבד עם בעלי ואני לא בטוחה שאני מוכנה נפשית לשינוי הגדול שילד יכניס בחיים שלי. אולי זה אגואיסטי אבל זו האמת. גם ככה אני עובדת קשה ומגיעה הביתה עייפה וכ"כ נהנית מקצת זמן לבד עם הבעל אז המחשבה על ילד צרחן די מבהילה. אבל מצד שני... הגיל, הגיל... השעון הביולוגי מתקתק וזה, מה לעשות, קצת מלחיץ
וחוץ מזה בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי בוחנת את הבטן של כל הריונית שאני פוגשת, קוראת בשקיקה את פורום הריון ולידה ובכלל מתענינת בנושא. מה זה אומר? שבתת- מודע אני כבר כן רוצה? לא יודעת. בקיצור, החלטנו ביחד, בעלי ואני, שעוד שלושה חודשים אני אפסיק עם הגלולות, נחכה חודשיים "להתנקות" ואז נראה כבר מה יהיה. וכאן נכנסת בעיה נוספת- חוסר ההתלהבות של הבעל מהנושא. כן, גם אני לא מי-יודע-מה נלהבת אבל איכשהו קצת נכנסתי לקטע. הוא לעומת זאת מעדיף לא לדבר על זה כרגע כל עוד לא צריך. אני מנסה "לסחוב" אותו לבדיקות גנטיות והוא מוכן לבוא אבל שוב, בחוסר התלהבות. ואם אני לא אנדנד לא נלך לעולם. אני מבינה אותו אבל זה קצת מתסכל. אני מפחדת שבסוף נביא ילד רק כי צריך ולא כי רצינו. זהו, שפכתי. סליחה שיצא כ"כ ארוך ותודה עם קראתן עד הסוף.
אני עוקבת אחריכן בשקט בשקט מאז היווסדו של הפורום (מזל טוב) ועוד קודם עקבתי ולמדתי הרבה מפורום הריון ולידה למרות שעוד לא ממש רלוונטי לי. אז היום החלטתי שהגיע זמן להצטרף. קוראים לי ענבר ואני בת 28 (אוטוטו 29) ונשואה כחצי שנה. אני הולכת לחשוף פה רגשות שמציקים לי כבר כמה זמן, בתקווה שאמצא פפה קצת הבנה. להגיד לכן את האמת? אני לא ממש בטוחה שאני כבר רוצה ילדים. אני כרגע מאוד נהנית מהחיים כפי שהם, כיף לי לבד עם בעלי ואני לא בטוחה שאני מוכנה נפשית לשינוי הגדול שילד יכניס בחיים שלי. אולי זה אגואיסטי אבל זו האמת. גם ככה אני עובדת קשה ומגיעה הביתה עייפה וכ"כ נהנית מקצת זמן לבד עם הבעל אז המחשבה על ילד צרחן די מבהילה. אבל מצד שני... הגיל, הגיל... השעון הביולוגי מתקתק וזה, מה לעשות, קצת מלחיץ
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)