שלום לכולן....

Joy107

New member
שלום לכולן....

עוד לא נגמלתי מפורום חתונות,
בקושי נכנסת לפורום נשואים טריים
וכבר מצאתי פורום נוסף.....
כבר כמה ימים אני קוראת את ההודעות שלכן והיום החלטתי להצטרף באופן פעיל יותר
נישאנו לפני כ 5 שבועות ואנחנו כבר בענין.
לפני כחודשיים היה לי הריון שנפל לבד בשבוע 10 (!) - לא עליתי על זה שזה הריון כי המחזור המשיך כרגיל...
בכל אופן היינו צריכים לחכות קצת והשבוע נבדקתי, הכל כשורה, כדברי הרופא אז אנחנו נכנסים למסלול..
אני מבינה שזה הפורום שרוצים להשאר בו מה שפחות זמן, אבל מקווה בכל אופן להעזר בכן, לעזור אם אוכל ומקווה שארגיש בבית..
בהצלחה לכולן והרבה
רינת

רינת היקרה ! ברוכה הבאה אל

ביתנו הצנוע ! שיהיה לך ולנו המון בהצלחה.

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

ראשית לכל
על נישואייך! מאחלת לך זוגיות יציבה, אוהבת ותומכת והרבה הרבה אושר משותף. את לא לבד פה בנושא ההפלה המוקדמת (אני באותה סירה ויש עוד רבות) ולמרות שנצטער כשתעזבי, כולנו נשמח מאוד אם תשארי פה כמה שפחות... אז
!!!

ברוכה הבאה!

אז איך בסוף גיליתם שהיה הריון בכלל? ואיך תגלו בפעם הבאה (אם שוב המחזור יעבוד עליכם?....) מאחלת לכם המון בהצלחה!

Joy107

New member
אוי איזה כיף פה!!! ../images/Emo9.gif

תשמעו, קבלת פנים כזו חמה...
ממש כיף לי!! תודה תודה לכולן ובקשר לשאלה של היידי אז המחזור השלישי שהגיע פשוט לא הפסיק
ולאחר 9 ימים נגשתי לרופא ששלח אותי מיד למחרת בבוקר לגרידת נסיון. לאחר שחזור הארועים עם הרופא, מסר כי כנראה בכל זאת המחזור לא הגיע ממש בזמן והציע פשוט לרשום תאריכים כדי לקבל מושג מדויק יותר. שוב תודה ענקית על קבלת הפנים, אתן נפלאות רינת

Mylight

New member
שלום רב !

אז מזלטוב לנישואין ויופי שאת פה, את יכולה ללמוד הרבה מנסיון של אחרות רק טיפ קטן ממני, לקחת את הדברים בקלות ולא בקיצוניות לתת לטבע לעשות את שלו וגם במידה הצורך לעזור לו קצת אבל לא בהיסטריה שאלה לי - איך יודעים שבשבוע 10 היתה הפלה ?

Joy107

New member
כנראה לא הסברתי טוב....

בשלב מסוים הגעתי לרופא עם דימום שלא נפסק ומסרתי לו שגם הצבע נראה לי קצת שונה - האמת קצת התביישתי כי חשבתי שאני מדמיינת.. - בבדיקה הוא מסר לי שנקלט הריון לפני כ- 10 שבועות, נפל לבד אבל שק ההריון הריק המשיך לגדול... כלומר, הגוף דחה את ההריון, העובר נפל אבל שק ההריון לא הצטמק ונפלט החוצה כמו שבדך כלל קורה אלא המשיך לשוטט מצד לצד ברחם מה שגרם לדימום ולכן גם צדקתי והצבע נראה לי שונה כי זה לא הדימום של המחזור. כמובן שנכנסתי למיני היסטריה, מה גם שהוא הבהיל אותי למחרת לביה"ח לעשות גרידה אבל הוא אמר לי שזה קורה, שזה לא מעיד על שום בעיה ואחרי שאתן לרחם לנוח חודשיים אתחיל שוב בנסיונות. אז כעת כשסיימנו את החתונה והשמחה ניתן להתפנות לדברים החשובים... שמחה שאתן כאן איתי ומבינות רינת

למעלה