שלום לכולן....

שיכלה

New member
שלום לכולן....

לפני ארבעה חודשים עברתי הפלה טיבעית בשבוע 11 העובר הפסיק להתפתח(לא היה דופק). עכשו אנחנו מנסים להכינס להריון שוב , אבל זה לא הולך כל כך מהר. גם בהריון הראשון זה קרה יחסית אחרי הרבה זמן שנה ושלושה חודשים של נסיונות למרות שהלכנו לבדיקות שהראו שהכל תקין( זקיקים, בדיקת זרע), ולאחר מכן הריון נקלט באופן ספונטני ללא טיפול. מה אתן אומרות על ערכת ביוץ?, היא אמינה? חודש שעבר ניסתי וזה לא הראה לי ביוץ. אשמח להיות איתכן כמה שפחות זמן אבל בינתיים נעביר ביחד את הזמן בכיף. שולחת לכולכן

פוקית27

New member
ברוכה הבאה,מאחלת לך שהיה קצרה ב-

פורום הנפלא הזה ובקשר לערכת הביוץ אין לי מושג אף פעם לא ניסיתי.

גורבי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך, כמו שאיחלת לעצמך, שתהיי איתנו כמה שפחות זמן
בקשר לערכת הביוץ, כשניסינו להיכנס להריון בפעם הקודמת (הריון שלא נגמר טוב, לפני כמעט ארבעה חודשים), היה חודש אחד בו קניתי ערכת ביוץ, ודווקא כזו שמומלצת (נדמה לי שהיא היתה clear plan), וגם לי היא לא הראתה ביוץ - הבעיה עם הערכות האלו היא שכשהמחזור שלך לא בדיוק סדיר (או כשהביוץ מאוחר/מוקדם יותר ממה שאת חושבת, כי הרי רובנו לא מרגישות כשהוא מתרחש), די קל לפספס אותו. אז תמיד אפשר להשתמש ביותר מערכה אחת - אני בטוחה שהאנשים בחברת הערכות ישמחו :) - אבל לי זה היה יקר מדי ומסורבל מדי. יש שיטות אחרות לקביעת זמן הביוץ - חום השחר ושמ"פ - והן מפורטות במאמרי הפורום (לוחצים על "מאמרים", למעלה). לדעתי הן אמינות, לא מסובכות מדי ליישום, ובטוח יותר זולות
. יש גם את מייבי בייבי - שזה חדש בארץ, ומאפשר לקבוע את זמן הביוץ לפי הרוק, וגם רב-פעמי. אפרסקה בטח תוכל לספר לך יותר, אם תרצי. אז שיהיה המון בהצלחה.

סיבוב2

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

לא יודעת לגבי הערכה מחזיקה אצבעות לבשורות חיוביות

פּוֹנְג

New member
אצלי היא פישלה בגדול החודש

הראתה שיהיה ביוץ כבר לפני שבוע, ולפי ה US אתמול עדיין לא היה ביוץ. כך ש... (אבל זה לא אומר שאני לא אבדוק איתה גם בחודש הבא
. בעצם הלואי ולא אצטרך)

אפרסקה

New member
שלום שיכלה וברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

מאחלת לך הצלחה רבה! לגבי ערכת הביוץ, כמו שכבר נאמר, זה פרובלמטי. צחוק הגורל הוא שדווקא מי שצריכה, דהיינו מי שאין לה מחזור סדיר, לא תמיד מסתדרת עם זה... אני משתמשת בערכת מייבי בייבי maybe baby, בחודש שעבר היא הראתה לי סימני ביוץ ולאחר 12 יום אכן קיבלתי מחזור. מצד שני, ביום שני היא הראתה שיש סימני ביוץ קרב ובבדיקת אולטרסאונד זקיקים שעשיתי ראו שהביוץ ממש לא באיזור... כך שקשה לי לענות לך כרגע אם אני ממליצה או לא. אני ממשיכה להשתמש, (א) כי כבר קניתי ו(ב) כי אני בכל זאת נותנת לזה צ'אנס. אבל למען האמת, הבדיקות האלה די מבלבלות אותי.

שיכלה

New member
../images/Emo51.gif על קבלת הפנים

איזה כיף פה. קראתי את הודעות , והדברים כל כך מדברים אלי , מנהלות הפורום אתן גאונות. מה אתן אומרות אני צריכה להתחיל בבירור אצל רופא נשים (זקיקים) וכדומה, או להמתין עוד קצת זמן. תודה

למעלה