שלום לכולן!!

שלום לכולן!!

אני חדשה פה...ודבר ראשון כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה!!! אודה לכם מאד אם תעזרו לי לפרש את הפריסה... אני נמצאת בקשר עם בחור שאני מעוניינת בו מאד והוא רוצה אותי גם, אבל לא כרגע... שאלתי: האם כדאי-הכוח לי-נסיך המטבעות להתקשר-אביר החרבות ל..-4 חרבות בשבוע הקרוב-הקוסם סיכום-נסיך הגביעים פשוט בטוח אני לא אראה אותו השבוע, הוא קצין בצבא, ואני לא יודעת אם כדאי להתקשר אליו או לתת לו קצת פסק זמן ממני.. תודה מראש!!

batgalim

New member
../images/Emo142.gifניקול

אנא הסבירי - "רוצה אותי אבל לא כרגע..." אתם בקשר זוגי / בפסק זמן / אחר...?

מה קורה ביננו

הוא מעוניין בי, אבל הוא סיים לפני חודש וחצי קשר ארוך ובעייתי שנמשך והפסיק לסירוגין כ3 שנים... נראה לי שהוא קיבל את הכוח ממני להפרד.. הוא טוען שזה נגמר סופית אבל נראה לי שהבחורה עדיין רודפת אחריו...הוא בטוח לא איתה, אבל לדעתי עדיין יש טלפונים... הוא נמשך אלי ויש לו רגשות כלפי. הוא יודע שאני מעוניינת בקשר רציני. כרגע הוא מרגיש שהוא רוצה חופש. להיות לבד. בנוסף, הוא גם קצין קרבי שבא הביתה רק פעם בשבועיים.. הוא רוצה סטוצים, להיות עם בחורות למטרה ספציפית. איתי הוא רוצה להתחיל משהו רק כשזה לכיוון קשר רציני. הוא פשוט כרגע לא מסוגל קשר רציני וחברה, אלא רוצה להתפרפר. הוא אמר לי שהדבר האחרון שהוא רוצה זה לפגוע בי, ולכן הוא לא מתחיל קשר רומנטי איתי כרגע. הוא אמר שבעתיד יש מצב ביננו. אנחנו היום ידידים טובים, ואני בקושי רואה אותו בגלל הצבא... זה פחות או יותר הסיפור :)

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שכן

ולו רק בגלל העובדה שממילא אין לך להפסיד.. הרי רע לא יכול לצאת לך מזה.. האם כדאי-הכוח לי-נסיך המטבעות להתקשר-אביר החרבות ל..-4 חרבות בשבוע הקרוב-הקוסם סיכום-נסיך הגביעים את צריכה להיות כלפיו עדינה, נחמדה, קצת לעשות לו עיניים, את יודעת-כמו שבחורה יודעת לעשות. היי רכה ודברי אליו בחנחונים. אבל-תעשי את הדברים לאט לאט, בלי ללחוץ עליו מדיי. אם את מחליטה להתקשר, תחשבי לפני כן מה את רוצה לאמר לו ואיך. תכנני את השיחה. הוא נמצא כרגע בזמן של קיפאון רגשי ואת צריכה לקחת את זה בחשבון. השבוע הקרוב יכול להיות לך ממש טוב באופן אישי. הפעילי עליו את קסמייך, זה ישתלם.

למעלה