שלום לכולן....

קוקה1

New member
שלום לכולן....

שנים שלא ביקרתי כאן... בקטנה שלי כבר בת חצי שנה ויש לי שאלה.. אני מניקה וקיבלתי מחזור לפני איזה חודש ומשהו ומאז כלום מה זה לדעתכן? אני לא משתמשת בגלולות מי שנתקלה בתופעה מוזמנת לתת לי הסברון...

בלינקה

New member
שתי אופציות

1. בזמן הנקה לפעמים המחזור לא סדיר. 2. את בהריון.

קוקה1

New member
האמת....

חודשיים לאחר הלידה לא היה טעם כי ממש לא היה לי זמן וכח ל..... וכמה שזה ישמע דפוק אין לי זמן ללכת לרופא נשים ועצלנות...ואני מקווה שהעצלנות שלי לא תעלה לי ביוקר למרות שאני בטוחה מאוד במהלכיו של בעלי....(הוא ממש ממש נזהר)

בלינקה

New member
לא צריך רופא, יש קונדומים

אני מציעה לך לעשות בדיקת הריון, ואם את לא בהריון, לדאוג שיהיו קונדומים בבית עד שתמצאי זמן לרופא נשים. או שתקחי את הסיכון להיכנס להריון. הבחירה שלך, כמובן.

קוקה1

New member
את צודקת בהחלט

אם המצב הכלכלי שלי לא היה כזה מזעזע לא היה אכפת לי להביא עוד זעטוט לשתי המקסימות שלי אבל אני מקווה מאוד שהמחזור פשוט לא סדיר ואני באמת יתחיל לשמור כמו שצריך ולא יתנהג כמו איזה נערה מתבגרת שעושה שטויות. רק לא הריון כי אין לי אפשרות והפלה אין מצב.

קוקה1

New member
קצת מביך לשאול...../images/Emo9.gif

אבל הם יודעים לשלוט בענינים שלהם נכון? כלומר לדעת מתי לשלוף.... מביך אבל חשוב...

lulyK

New member
את צוחקת? לא, הם לא יכולים לדעת,

כי כמה טיפות זרע יכולות לצאת לפני שהם ממש גומרים (או זה לפחות הסיפור שמכרו לנו בשיעורי חינוך מיני). תעשי בדיקת דם להריון. ולגבי אמצעי מניעה: קונדומים, או שתרימי טלפון לרופא שישאיר לך מרדם לגלולות ופשוט תעברי לקחת אותו (בדיקה אחת בטח עשית מאז הלידה, לא? זה אמור להספיק ע"מ לתת לך מרשם)

קוקה1

New member
טוב, אני מקווה שאני לא...

בהריון שוב כי נראה לי קצת קשה לגדל 3 קטנטנים אני כועסת על עצמי על החוסר אחריות שלי, מקווה שיהיה בסדר... תודה לכולכן, וכמובן אני יעדכן לטוב לורע (בעצם אין רע).

lulyK

New member
הרבה יותר סביר שהמחזור סתם לא

סדיר בגלל ההנקה.

למעלה