שלום לכולן!

שלום לכולן!

אני מכינה עוגת גבינה ליומולדת של אמא שלי, ואני רוצה לקשט איכשהו. אני קוראת בפורום ומכירה את היצירתיות שלכן, אז חשבתי שתוכלו לתת לי כמה רעיונות. חשוב לציין, אני מתכוונת לקישוטים בלי חומרי צבע, וכל החומרים שאיתם אתם מפסלים, אני נוטה יותר לכיוון הקצפת הפשוטה עם אולי כמה פירות. תודה מראש על העזרה

nila77

New member
אני אוהבת לקשט עוגת גבינה עם ג'לי

את יכולה גם לקרוץ צורות מג'לי (נניח הכיני אותו בתבנית קטנה ושלא יצא גבוה מדי) ואח"כ להניח על העוגה את הצורות. אפשר לבחור נניח אלמנטים של ים כמו צדפים שונים. אפשר לעשות גם ג'לי ולהכינו בתבניות של קרחונים (כאלה צורה של לבבות או פרצופים) ואחרי שהם קשים להניחם על העוגה.

תודה על העצה

אבל אני לא אוכל להשתמש בג'לי כי לאחותי יש משהו עקרוני מג'לי. אולי את יכולה להציע עוד משהו?

nila77

New member
אפשר לצפות בשמנת מתוקה מוקצפת

ועליה לזרות קצת תלתלי שוקולד, או ברס, או כל אגוז מגורר אחר. ובכלל יש אפשרות לאפות עוד קצת אחרי ששמים למעלה שמנת חמוצה עם סוכר (אופים עוד כ 10 דקות). זה לא ממש דקורטיבי, אבל כל כך טעים.

נטעים

New member
אני מסימת עם שכבת קצפת ו.

עם חרוט מלא בשוקולד מריר משובח מצירת עלים וענפים ופרחים ממש ממש עדין מסביב לדעתי זה מיוחד ושונה

נשמע דווקא יפה

ומאיפה אני קונה שוקולד בצורות כאלה? ועוד דבר, על איזה קצפת אתן ממליצות(מצטערת, אני נורא חדשה בעניין)

נטעים

New member
בלי בעיה

חרוט נייר להמיס שוקולד למלא את החרוט ולזלף לפי צורה שצירת על ניר ליד העוגה אם את לא בטוחה בעצמך צירי על השמנת עם קיסם ליפני הזילוף

t a l talim

New member
../images/Emo26.gifמצרפת לך קישור למאמר

המסביר כיצד להכין את חרוט הנייר, מתוך מאמרי הפורום הכתום (אומנות בעוגות)

למעלה