שלום לכולן

tehila13

New member
שלום לכולן

כמו שכתבתי בשירשור ההכרות אני בת 30 אמא לבן (בן 3)ובת (בת 4 חודשים) לפני ההריון שקלתי 65 ועכשיו אני שוקלת 75 (הגובה שלי 173) אני כבר שבועיים מנסה לקבוע תור לדיאטנית שתעזור לי לבנות דיאטה (אני מניקה מלא) אבל פשוט אין תורים בקופת חולים. יש לי גם איפשרות שיבוא אלי הביתה מאמן אישי שגם יבנה לי דיאטה וגם תוכנית אימון (זה כמובן עולה לא מעט כסף) השאלה שלי היא האם אני מגזימה (דיאטנית או מאמן אישי) ובעצם יכולה לבד לבנות לעצמי דיאטה בזמן הנקה או שעדיף כן להתחיל עם אנשי מקצוע ?

קלריסה

New member
את יכולה להתחיל בחיוך ../images/Emo13.gif

אה. יש לך שני ילדים שהם בוודאי מקסימים. ב. את גבוהה. ג. את רזה (כמובן, זכותך להרגיש כיף יותר כשאת שוקלת פחות) ד. את יכולה כנראה לבחור אם להמתין לדיאטנית או לקחת מאמן אישי. ה. בוקר טוב

tehila13

New member
תודה ../images/Emo140.gif

במיוחד על סעיף ג. ובוקר טוב גם לך.

קלריסה

New member
אוי, תראו מה זה אצלנו, הנשים

אם יגידו שאנחנו חכמות, או נחמדות, או יודעות לשיר או מבשלות טעים או מחזיקות יפה בית ומשפחה או לוידת מה - אז אוקיי, עדיין אם יגידו לנו 'רזה' - אין מחמאה גדולה מזו איך, איך אנחנו נותנות לעולם הגדול להכתיב לנו איך לראות את עצמנו... (טוב, לפחות אני)

חן123

New member
אני בעד אני מקצוע

בעיקר הדיאטנית. דווקא מאמן כושר אישי ניראה לי פחות חשוב. תקבעי תור למתי שיתנו לך, בסוף הזמן עובר, ובנתיים אפשר להתחיל לבד

כדאי מעוד להעזר בדיאטנית (או קבוצת

דיאטה אחרת שמתאימה לך) בינתיים את יכולה להתחיל פעילות גופנית בהדרגה ולעבור למוצרי חלב דלי שומן (מעדנים, חלב, גבינות) ולחם קל.

למעלה