שלום לכולן

mahcomi

New member
שלום לכולן

יש מישהי שעשתה או עושה את הדיאטה של מרזי מורית? האם באמת אראה תוצאות מהירות ?האם היא באמת כדאית? אני קצת חוששת מהכדורים... התחלתי אותה ואני רוצה לדעת מה דעתכן...

עשיתי אותה כשהייתי בת 20

חדשה בפורום. בלעתי את הכדורים רק יומיים והרגשתי ממש חולה, אז זרקתי את כל החבילה. נכון שלכל אחד מתאים משהו אחר, ולא מחייב שתרגישי מה שאני הרגשתי. אבל כמו שלמדתי במהלך השנים שאין תרופת פלא ורק דיאטה - אורך חיים שתסגלי לעצמך יחזיק מעמד. גם תה טיבטי מסוכן - שתיתי רק 3 פעמים והמעיים שלי נהיו עצלים ורק אחרי שנה חזרו לעצמם.

mahcomi

New member
האמת שהכדורים לא עושים

לי טוב- חשבתי להפסיק אותם ולהמשיך רק עם התפריט עצמו.

חן123

New member
אני נגד

הדיאטה הזו היא הרעבה. הגוף מתרגל למעט קלוריות וחילוף החומרים נפגע. אני הייתי הולכת על משהו בריא ואנושי, שיחזיק מעמד גם אם יקח עוד מעט זמן. אגב, אם תעשי חיפוש תמצאי כמה ניסיונות רעים של בנות הפורום עם הדיאטה הזאת

mahcomi

New member
תודה ומה לגבי

שומרי משקל? יש לי את הנקודות האם כדאי? תוך כמה זמן אראה תוצאות?

חן123

New member
יש פה הרבה בנות שניסו בהצלחה שומרי

שומרי משקל. בגדול מדובר בדיאטה בריאה ומאוזנת. תוך כמה זמן? אישי ומשתנה. תמיד בהתחלה מורידים מהר ואח"כ הקצב מתמתן

micpri

New member
מרזי מורית מסוכן!

עשיתי את הדיאטה לאחר הצבא מספר חודשים. הגעתי למצב שהפסיק לי המחזור בגלל כמות האוכל המועטה שבדיאטה. שומרי משקל לעומת זאת נהדרת בעיני - אוכלים טוב ומאוזן. צריך רק להתכונן נפשית שזו דיאטה לחיים ולא "זבנג וגמרנו". קצב הירידה בהתאם - איטי וטוב.

mahcomi

New member
תודה על התגובות עוד שאלה

כרובית נחשבת בנקודות של שומרי משקל כלומר זה נחשב ירק אם מבשלים את זה בתנור?

למעלה