שלום לכולן!!

שלום לכולן!!

מה שלומכן? אם אתן חושבות שנעלמתי, אז לא, אני ממש פה. אני נכנסת לפחות פעם ביום, לראות מה התחדש, ומי מתחתן עכשיו, ואיזה תמונות חדשות מופיעות פה. לא יודעת למה, אבל אין לי כל כך מה ךהוסיף לדיונים שמתנהלים פה באופן כל כך פורה. אולי בגלל מצב הרוח הכללי שלי... בכל אופן, אני ממש מעורה: אתי@, יקירתי, אני עדיין מחכה לטלפון ממך.... אתי אלבכרי - שתרגישי רק טוב, ותנסי לנוח, אפילו בכוח, כי אחרת יהיה לך נורא קשה להבריא, והמחלה רק תמשך יותר ויותר. יפעת22 - כמו שכבר ציינתי קודם, התמונות שלך מדהימות, ואת יפיפית המחץ!! אוסנת - הצעירה, התמונות שלך מדהימות. ממש לא שמלךת כלה אופיינית, אבל ממש שמלה יפיפיה - והשיער שלך נראה נהדר. שיר* - לפעמים אני ניכנסת רק בשביל לקרוא את פניני החוכמה שלך. ממש כיף. רחלי1 - קראתי לפני יום או יומיים תאור של הצעת הנישואין שלכם עם הסיפור להורים - צחקתי, בכיתי נהניתי מכל רגע... כנ"ל גם לגבי הודעות נוספות להורים. אכן קטע מרגש. עלי עבר שבוע מעניין - לא לסבך אותכם בפרטים מיותרים, אבל היה חשש/חשד/סיכוי/תיקווה (כל אחת תבחראת המתאים לה...אני עוד לא ממש בחרתי) שאני בהריון. משום מה, לא קיבלתי, למרות שימוש קבוע בגלולות. לא ברור עדיין מה קרה, אולי הרופאה בשבוע הבא תוכל להבהיר, אבל אחרי בדיקה ביתית - אני לא בהריון. בינתיים, החלטנו סופית שאנחנו מחפשים דירה ברצינות, למרות מצבי המובטל. הלימודים בסדר, קצת קשה לי, אבל יותר טוןב ממה שחשבתי שהולך להיות. בכל אופן, אני עדיין פה, ואשמח לחלוק מידע שיש לי, שעדיין לא מופיע פה - לא ממש סביר שיש כזה בכלל... נשיקות וחיבוקים לכולם יעל

יפעת22

New member
אני רק רוצה לתת לך

גדול! למרות שאנו לא מכירות טוב, יש לי הרגשה שלשניכם יהיה לכם כ"כ טוב בחיים
. בטוח יהיה בסדר!!!

*שיר

New member
הי יעלי - קבלי ../images/Emo24.gif

באמת לא הבנתי לאן נעלמת לנו... שמחתי לשמוע שהלימודים בסדר - איך הסטטיסטיקה

למעלה