שלום לכולן

dafna28

New member
שלום לכולן

פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה ו...אין לי מילים אני מרגישה כאילו כל אחת מכן רואה אותי חשופה, יודעת מה עובר עלי ויכולה באמת באמת להבין ולהרגיש אחרי כמעט שנתיים זה נגמר...יחסים נוראים של תלות מצידי, אובדן הזהות...בעצם כל מה שנורית כתבה במאמר שלה (פשוט עשה לי צמרמורת ולא הפסקתי לבכות) התקשרתי ביום שישי ואמרתי לו שאני רוצה לנתק כל קשר...למרות שמבחינתו זה כבר נעשה והוא לא ממש השתדל להיות איתי בקשר בזמן האחרון. אני נגעלת מעצמי בגלל מעשים שעדיין לא מרגישה אמיצה מספיק כדי לחשוף כאן, נגעלת מכך שיש לי תחושה של "היי" וכוח וזה עובר תוך כמה רגעים, נגעלת מזה שלא יכולה להמשיך הלאה ולבנות חיים במקום להתעסק בחיים שלו כל הזמן, נגעלת מזה שלא מפסיקה לחשוב ולדבר על זה... אשמח לתגובות, צריכה עזרה ועידוד, לפחות את זה למדתי לבקש ושוב, תודה תודה על המקום המדהים הזה...

Betterfly

New member
../images/Emo24.gif

מזדהה מאוד, כולנו עוברות את אותו הדבר בדיוק. את מוזמנת לרשום את כל אשר על ליבך ויקשיבו לך (אני לפחות, בודקת הודעות כמה פעמים ביום, ככה זה כשאין חיים
). בכל אופן, כל הכבוד על ההחלטה לנתק! צריך לדבוק בהחלטה כל הזמן. כל הזמן לזכור מה הבעייתיות במצב, שזה מצב אשלייתי, שיש לך כוחות נפש שיעמדו לך בזמן הקרוב ושתצאי מזה לחוויות חדשות. כל פעם שעולה מחשבה של "מה הוא היה עושה" וכו' לא לפחד מזה, לא להיגעל ולנסות להבין את עצמך. להתרכז המון המון במה את עושה ואיפה החיים שלך עומדים. לקדם את עצמך פיסית- דברים שעושים לך טוב, חברים, חברים חדשים, עיסוקים כיפיים וכו'. אצלי למשל זו תהיה תקופה של שינויים- מקום עבודה, מקום מגורים ורוצה גם להכיר אנשים חדשים ולאחרונה גם החלטתי- בחור לקשר לא מחייב שיחזיר לי את הפאן והצבע ללחיים.
האמת, ניסיתי למחזר יזיז מהעבר אבל הוא לא רוצה (
). כל עזרה וכל עידוד אני פה.

שלום שלום דפנה 28 היקרה

ברוכה הבאה לפורום. זה לא המקום שבו יגעלו ממך, יקירתי. כל אחת כאן מחזיקה סיפור חיים שהיא לא גאה בו במיוחד. ולרבות מאיתנו מוכרת ממקום מאוד כואב התחושה של השיפחה הזוחלת... אז די, את לא מכה את עצמך יותר.

דפנה זה עוד טרי מאוד

את כנראה בשלבים הראשונים ביותר של הימנעות והכאב הוא ללא נשוא. אנחנו כאן. זה יעבור , בהחלט, אבל זה לוקח זמן. כאן זו ממלכת ה"לאט אבל בטוח". בהצלחה יקירה.

dafna28

New member
אז עברו כמה ימים...

לא קל חייבת לציין... עדיין מתעוררת כל בוקר מוקדם מוקדם בגלל סיוטים - הוא מופיע לי בחלום ואז אני מתעוררת , לא יכולה לישון אח"כ אעפ"י שעייפה עד תשישות ולקראת אחה"צ מתאוששת ושוב...כל הזמן המחשבות מה הוא עושה - וזה מרגיז כי אני רוצה שהוא יסתלק לי מהתודעה - יודעת שהוא נהנה ומצא לו כבר מישהי אחרת ואני בכלל לא קיימת יותר אז למה הוא עדיין מוחשי? די, רוצה שייצא מחיי, מחשבותי, מתוכי מחזיקה חזק חזק לא להתקשר אפילו לא להגיד חג שמח (שכידוע זה תירוץ מעולה) מנסה לנשום...

למעלה