שלום לכולן

שלום לכולן

אני חדשה כאן, חדשה בעולם של עבודות יד בכלל. הגעתי לפה מ-ynet בעקבות התיק המלובד הירוק המקסים, ופתאום גיליתי שאני "מכירה" עוד כמה עבודות כאן, כמו תיק האווזה המקסים!
) לפני כמה חודשים קיבלתי במתנה תיק מלובד שאתן יכולות לראות כאן: http://www.flickr.com/photos/hagit/138090586/in/set-72057594106804940 בעקבות התיק הזה וחרוזים שראיתי אצל אילאיל, והבוקר, בעקבות התיק של אלין (?), התחלתי לקרוא קצת על ליבוד, ונורא בא לי לנסות. אז יש לי כמה שאלות: 1. האם התיק של אלין והתיק בתמונה שלי הם בעצם תיקים סרוגים שכובסו לאחר מכן? או שלא הבנתי כלום?
2. כשאתן אומרות "מחט" ליבוד אתן מתכוונות לעץ עם שתיים/ שלושה מחטים עליו? 3. ראיתי את הסדנה הווירטואלית המקסימה של אירית (שלחתי לך מסר!) לפרחים - האם זאת השיטה שבה עושים גם את הבובות הקטנות? בסופו של דבר, כל השאלות שלי מכוונות לדבר אחד - האם גם אני, שלא יודעת לסרוג, ואין לה ידיים "מוצלחות" במיוחד, יכולה להצליח?
בתודה מראש, ונעים מאוד! חגית

smady a

New member
ברוכה הבאה לפה.התיק של אלין לא

סרוג הוא מלובד. תקראי קצת בכל הדפים אחרוה. ליבוד במים חמים וסבון. לוקחים צמר טבעי ומלבדיםםםםםםםםםםם נשמע פשוט. כדי לדעת עוד ולנסות אני מציעה לך להיות שותפה פעילה בפורום.\

תודה!

אני כנראה באמת אהיה פעילה, כי מאוד בא לי לנסות ללבד! אני ממש בתחילת דרכי, זאת אומרת, בשלב הוצאת הכספים.
זה התחיל מכרטיסי ברכה ומגנטים, ועכשיו אני רוצה לנסות כל דבר אפשרי. בראש הרשימה כרגע, ליבוד ועיסת נייר. אז עוד ניפגש פה הרבה!

smady a

New member
מחט ליבוד היא יחידה אחת.יש עבודות

שמשתמשים ביותר ממחט אחת ואז הן מחוברות למתקן מיוחד. לא צריך לדעת לסרוג כדי ללבד.

aliner

New member
הי!

קודם כל כמו שסמדי כבר ענתה, התיק הוא לא סרוג אלא מלובד במים וסבון. ישנה שיטה שנקראת knitting felting והיא באמת נוגעת לסריגה ואח"כ כביסה.אז ככה שהבנת יפה מאוד. זה נחמד, אבל כמובן שזה לא מתקרב להנאה שבליבוד במים וסבון. לגבי התחלות וגישושים: אנ לא רואה שום סיבה שלא תצליחי ובטח למה לא לנסות? לי לדוגמא גם אין שום יכולת סריגה, לא משנה מה ניסיתי, לא הולך. בקיצור, אני ממליצה להצטרף אלינו, לקחת חלק, להשתתף בסדנאות ואני בטוחה שזה ילך יופי. ואנחנו נוכל ללמוד עברית תקינה ועוד

../images/Emo2.gif זה אומר שהצלחת להיכנס לאתר?

כי יש איזו בעיה מהבוקר...
בכל מקרה, תודה רבה על התשובה המפורטת, אני כבר נורא רוצה לנסות!!! אני חושבת שאנסה את הפרחים, או את הפיה לפי ההסבר, אני רק חוששת מהאכזבה בסוף!
אבל אני חייבת!

aliner

New member
הצלחתי להכנס לאתר. לא קראתי

לעומק כי הייתי באמצע העבודה, אבל נראה מגניב. אין לך מה לפחד מאכזבות. לוקח זמן ללמוד, להכיר את החומר (אני גם מאוד חדשה בתחום הזה)וחלק מהעניין זה גם אכזבה. אם תגלשי קצת אחורה תראי גם כמה אכזבות שלי ובמקביל עידודים מצד אירית המדהימה שלנו.

smady a

New member
למה את פוחדת נסי ולכי לפי ההסבר

תראי את תצליחייייייייייייי ואם יש בעיות שאלות אנחנו כאן.

למעלה