משחק מילים
New member
שלום לכולן
אני חדשה כאן, חדשה בעולם של עבודות יד בכלל. הגעתי לפה מ-ynet בעקבות התיק המלובד הירוק המקסים, ופתאום גיליתי שאני "מכירה" עוד כמה עבודות כאן, כמו תיק האווזה המקסים!
) לפני כמה חודשים קיבלתי במתנה תיק מלובד שאתן יכולות לראות כאן: http://www.flickr.com/photos/hagit/138090586/in/set-72057594106804940 בעקבות התיק הזה וחרוזים שראיתי אצל אילאיל, והבוקר, בעקבות התיק של אלין (?), התחלתי לקרוא קצת על ליבוד, ונורא בא לי לנסות. אז יש לי כמה שאלות: 1. האם התיק של אלין והתיק בתמונה שלי הם בעצם תיקים סרוגים שכובסו לאחר מכן? או שלא הבנתי כלום?
2. כשאתן אומרות "מחט" ליבוד אתן מתכוונות לעץ עם שתיים/ שלושה מחטים עליו? 3. ראיתי את הסדנה הווירטואלית המקסימה של אירית (שלחתי לך מסר!) לפרחים - האם זאת השיטה שבה עושים גם את הבובות הקטנות? בסופו של דבר, כל השאלות שלי מכוונות לדבר אחד - האם גם אני, שלא יודעת לסרוג, ואין לה ידיים "מוצלחות" במיוחד, יכולה להצליח?
בתודה מראש, ונעים מאוד! חגית
אני חדשה כאן, חדשה בעולם של עבודות יד בכלל. הגעתי לפה מ-ynet בעקבות התיק המלובד הירוק המקסים, ופתאום גיליתי שאני "מכירה" עוד כמה עבודות כאן, כמו תיק האווזה המקסים!