שלום לכולנו

שלום לכולנו

איך אני יודע אם אני אמיני ?אני בן 24 ולא נמשך לכלום .אבל בתקופת גיל ההתבגרות שראיתי עם החבר'ה סרטים כחולים הייתי מתגרה אבל אחרי כמ הזמן הפסקתי להתגרות ומאז כלום .....מה אתם חושבים אני אמיני או סתם אימפוטנט?(נקודה נוספת :אני מאונן סתם באופן מכני כמו להתגלח ונהנה מהסוף בלבד )

nobles3

New member
שאלה שאלתית...

השאלה היא האם אתה באמת רוצה לשמוע את התשובה ? כי בעצם כבר ענית על השאלה בהודעה שלך. ההחלטה בידיך.

איך אפשר להחליט האם זה גרוע?

אלה פשוט דרכי חיים או לחפש ולהיות בקשר או לא לחפש ולעשות דברים אחרים בזמן הזה אם משהו עושה לך טוב, כדאי שתעשה אותו כמובן אפשר להתווכח האם סמים עושים טוב... או אונס... אימפוטנט זה אחד שלא עומד לו, בעיות בלחץ הדם, חרדות וכל מני דברים אחרים לא קשור לחשק בקשר להיות אמיני, לא צריך ממש להכריז על זה, פשוט לחיות אנחנו כאן בשביל כמובן לעזור, לתמוך חבורה של אנשים שלא ממש מעניינת אותה יחסי מין (אישית אני הטרו, כאן בשביל לדבר)

nobles3

New member
גרוע ?...

לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת "גרוע". טוב או גרוע זה עניין של תפיסה. אם לדעתך להיות אסקסואלי זה יותר גרוע מלהיות מישהו אחר זה רק אומר שאתה הפנמת ערכים של החברה הסובבת והשיפוט שלך נקבע על פיהם. כמובן שאנו לא יכולים לקבוע האם הערכים האלה טובים או גרועים (אתה יכול לנסות, אבל ברגע שתתחיל להביא נימוקים בעד ונגד תבין שזה כמו בור בלי תחתית - עדיף לא להכנס לשם כי כמה שלא תצלול, לעולם לא תגיע לאמת מוחלטת). הפתרון היחיד שאפשר להציע בינתיים: תהיה מה שאתה, תכבד את עצמיך ואת אחרים כמו שהם והם יכבדו אותך. (ומי שלא מכבד אותך - זו בעיה שלו. תתרחק ממנו, הוא לא שווה את זה - סתם עוד ייצור עדרי שאין לא דעה משלו).

ברוך הבא../images/Emo135.gif

סליחה על האיחור בתגובה. האם אתה א-מיני? כמו שנובלס אמר, ההחלטה בידיך. רק אתה יכול באמת לקבוע מה אתה מרגיש. התופעות שאתה מתאר יכולות לתאר אדם א-מיני. הרבה מאתנו פשוט לא מתעניינים באקט עצמו, גם אלה שמאוננים. האקט לא בראש מעייננו וגם אם יציעו לנו, נסרב בנימוס כי לא בא לנו. כמו שאדם אמר, אסקס זה דרך חיים, העדפה, לא תקופה רעה. אם קשה לך עם זה ואתה מרגיש שמשהו חסר לך בחיים, לך לרופא. אם אין לך בעיה עם המצב שלך, קרא קצת על אסקסואליות ותחשוב אם זה באמת מתאר אותך טוב. בכל מקרה, אתה מוזמן להשאר פה ולגלות נקודות מבט שהחבר'ה שלך מגיל ההתבגרות לא בטוח מכירים.

dnielc

New member
אני בדיוק כמוך

המקרה שלי הוא אחד לאחד המקרה שלך... אני מוצא בזה עניין חיובי, ולא שלילי. הודעה ראשונה שלי בפורום, אז ברוך הבא גם לי... :)

nobles3

New member
ברוך הבא

p019

New member
ברוכים הבאים

אתם נשמעים לי א-מינים לחלוטין.

למעלה