שלום לכול השואלים הכותבים והמפרגנים

שלום לכול השואלים הכותבים והמפרגנים

התחלתי לקרוא דברים שכתבו כאן חבר'ה, יש לי מה לומר לכם ומה ולספר אל דאגה, אני כאן, אני לא בורח! אני זקוק לעוד קצת זמן לעיכול ונשימה ואז... אענה לכם ואגיב תודה לכול המפרגנים, המחזקים, המעודדים והשואלים. לילה טוב נחום

TEENAGER1

New member
שלום נחום.

היית מצוין בתוכנית. חבל שדווקא זוג הגון וחזק כמוכם היה צריך ליפול. נשמח לשמוע קצת חוויות וסיפורים מהשתתפות בתוכנית בכלל, ועל איתי ז"ל בפרט. גלישה נעימה
מיכל...

נחום!!! מה המצב?

מה המצב? היה לי ממש עצוב לראות את הפרק האחרון שהיה עם איתי...אני בטוח שלכולם זה היה עצוב...אבל איך אומרים-ה' נתן ה' לקח... מה שעצבןם אותי בתוכנית זה היה משימת הראש בראש! ממש מעצבן שזוגות שכבר עלו לגמר ככה מחליטים את מי להעיף....וסך הכל אתם נדפקתם מזה חזק... טוב, אז אתה מוזמן לבוא לבקר...חחח.... אני גר בגוש, ושמעתי שאתה נמצא פה הרבה מאוד.....מלמד בראש צורים שמעתי...אז אתה מוזמן...חחח! וטוב שהגעת לפורום! ברוך הבא!

ערב טוב

מה נשמע? אכן משימת ראש בראש מבאסת ולא בדיוק הוגנת... אפילו שטעינו ונסענו לפתח תקוה והגענו שלישיים, היינו אמורים לנצח פייר את עובד וג'ניה. אבל הכללים היו אחרים. אתה מוזמן לראש צורים...

חחחחחחחחחח אבל ג'ניה חמודה ../images/Emo185.gif

מה הקשר הכי הדוק שהיה לך אם אחת/ד המתומדדים/דות חוץ מאיתי ז"ל?

נחום,

תודה על ההזמנה...אולי יום אחד אני באמת פתאום יבוא...חחחח. אבל עוד מעט כברא חופש ואז אתה לא תהיה נכון? את מכיר שם בת שרות בשם חן?

חברים שלום../images/Emo47.gif

חשוב לי לומר משהו לגבי התכנית. המשימה (ראש בראש) אכן הייתה מבאסת ולא הוגנת.... דווקא יש משהו הוגן ו"מאזן" ברעיון שאפשר להחליש חזקים (אני ואיתי ז"ל היינו הזוג החזק ביותר) ולחזק חלשים(ז'ניה האפרוחה ועובד למשל) אז למה זה בכול זאת לא הוגן? מכיוון שבסבב הראשון לא היה קיים המאזן הזה! לישאל ואוהד לא חיכה אף זוג באיזו משימה מפתיעה ו"החליש" אותם. זה לא הוגן.אין כאן איזון אמיתי. ופה לדעתי ההפקה לא הייתה בסדר. לעניין השימוש כביכול במות איתי: בתור אחד שרואה וניפגש מקרוב עם האנשים ב"דבש הפקות" אני יכול לומר לכם שההפקה, עינת, עמי וכולם היו מאוד רגישים ואנושיים בכול הנוגע לאיתי ז"ל ולמשפחתו והתנהלו נכון. נכון, בדרך הם גם הרוויחו כסף מהרייטינג הגבוהה שהיה לתכנית שלנו אבל לא זאת הייתה הכוונה בשום אופן. לא ניצול ולא שימוש. הכוונה הייתה כנה. תאמינו לי

היא באמת דומה לאפרוחה....XD../images/Emo6.gif

אבל היא חמודה מאוד
עובד אפרוח
המממ כן
הוא חמוד

odedben

New member
זה מה שאתה עושה בלילות ?!

זה מה שאני עושה בעבודה (האמת שאני שייך לפורום אחר שנקרא "צלילה") בלילות

יש לי שאלה... בקשר לנושא כמובן

זה לא היה הגרלה????? לדעתי אתה נורא צודק במה שאתה אומר ואני חשבתי על זה רבות אך הגעתי למסקנה שזה היה הגרלה.... מהתחלת המשחק עודדתי אותך!!! ואני נורא מבין את זה... ויש לי שאלה.. : האם אתה רצית שתוכל להיות עם איתי או לירון בגלל שהם בנים אפילו שזה היה הגרלה .... ??? האם אתה חושב שהיית מצליח יותר אם זה היה עם מישהו אחר או אם לא היה את המשיכה בחבל?? אשמח אם תחזור אלי ותגיב לשאלתי בתודה יוסף ועמיחי

למעלה