שלום לכול חברי הפורום

שלום לכול חברי הפורום

רציתי לשאול אם אפשר להיצטרף לפורום , לא מבטיחה להשתלב אבל מוכנה לנסות אז,,,,,,

עמיקםרז

New member
לעליזה ../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים להצטרפותך אלינו. נשמח אם תהיי פעילה בפורום, אבל גם אם תרצי להיות שותפה פסיבית יותר - אנחנו מקבלים אותך באהבה. ב ב ר כ ה , עמיקם

שלום הרשו לי לספר על עצמי

סליחה על שגיאות כתיב קודם , אז כך אני גרה בצפון , אני בת 43 עקרת בית יש לי 5 ילדים [מאומצים] אני סבתא לשני נכדים [אחת בת 4וחצי,שני בן שנה ] ילד הראשון גר בחולון, שני בן 22 לומד טבחות וקונדיטוריה, שלישי בן 17 לומד בבית ספר חינוך מיוחד , ויש לי תאומות בנות 13 גם לומדות בחינוך מיוחד, זאת אני בכללי , תודה על פתיחת דלת חמה לפורום עליזה

ahron1955

New member
לסבתא עליזה

בוקר טוב לך!!כמו שכבר כתבו האחרים כל אחד או אחת שמצטרפים לפורום מהווה תוספת של אנרגיה חיובית,מוסיף עוד עניין לחדר.במיוחד כשיש לו לב גדול ואוהב כמו שיש לך,אז ברוכה הבאה וימים טובים לכולנו!אמן

לעליזה המדהימה

אני מסירה את הכובע בפני אשה כמוך. אשה המאמצת 5 ילדים ששלושה מהם בחינוך המיוחד היא זן נדיר במחוזותינו מאוד מאוד אשמח לשמוע ממך יותר על הילדים, על תהליכי האימוץ ובכלל, על כל מה שבא לך לספר (אם בא לך כמובן). מחבקת אותך באהבה אורית

מיריאל1

New member
לעליזה אשת חייל../images/Emo24.gif

חייבת להגיב לך, שזו זכות גדולה עבורי להכיר אישה מיוחדת כמוך, אם כל כך הרבה נתינה. דבר שהוא כל כך לא ברור מאליו. לקחת על עצמך לאמץ 5 ילדים ששלושה מהם בחינוך מיוחד, אין לי מושג מהם בעיותיהם, אבל אני כאמא לילד אחד במסגרת החינוך המיוחד, לעיתים קרובות מאוד נופלת ושוב קמה ואוספת את כוחותי - כי מכמונו ההורים יודעים כמה לא קל לגדל ילד עם צרכים מיוחדים. ואילו את... אשת חייל מיוחדת במינה מאיפה הכוחות ואורך הרוח- שיהיה לך רק טוב ושתמיד יהיה לך רק נחת ואור מילדייך ונכדייך. נשמח לשמוע פרטים על ילדייך המיוחדים, ונשמח להכירך יותר. שלך באהבה ובהוקרה מירי

לא מרגישה מיוחדת

הכול בזכות בעלי שיחיה תמיכה ועזרה ומילה טובה שלו דחפה קדימה , יש ימים שצעקתי לשמיים ורציתי לברוח ,אבל דיי במבט אחד על פנהם או מילת תודה שווה אלף מילים לכול ילד יש סיפור משלו ,רוב הסיפורים חלקם שמחים וחלקם עצובים מידי פעם הכתוב לכם על הילדים כי לכול ילד וסיפור שלו, אבל זה לא קל 3 ילדים מיוחדים כך אני קוראת להם , למרות שתודה לאל בעיה שלהם היא יותר לימודית , ומעט מותורית ,כאשר היו קטנים עבדנו הרבה איתם ,פזוטרפיה ובבית וגירויים וכו לא קל , כיום מתחילים לחשוב מה היה איתם לעתיד מה הם יכולו לעשות בחיים מבחינת עבודה וזוגיות וכו,

למעלה