שלום לכול חברי הפורום..!!

khgkhgh

New member
שלום לכול חברי הפורום..!!

כפי שאתם יודעים התחילו ההצבעות ל-טקס מסך הזהב 2005'' השלב הראשון כדי לבחור 5 מכול קבוצה שיעלו לשלב הבא. בגטגוריות מתמודדים הרבה תוכניות ראליטי שיש ב-yesy וב-yes+. חוץ מכול הטוכניות האלה יש גם בחירה ''הטלנובלה הטובה ביותר'' השחקנים הטובים ביותר'' ''הסדרה של השנה'' אנחנו כולןנו צופי יס מן הסתם ואנחנו רוצים להראות ל-הוט מי הבוס ומי שולטטטט מבחינת סדרות ראליטי,שרות וכמובן סדרות . בקטגוריות אתם כבר יודעים איזה תוכניות של yesy ושל-yes+ ושל yes weekend אתם הכי אוהבים ולמי תצביעו . אבל אנחנו רוצים גם לפוצץ את הוט בקטגוריות ''הטלובלה של השנה'' ''תוכנית השנה'' שבתתיהם מתמודדת הש''ש{השיר שלנו} מול טב''ע{טלנובלה בע''מ} ו-פיק-אפ אז בואו אנחנו נתאמץ נתאחד ונצביע יחד !! אנחנו רוצים שהכתר של שנה שעברה ישאר אצלנו !!! קטגוריה מספר 6- "השיר שלנו"- סדרות יומיות. קטגוריה מספר 16- רן דנקר (זוהר להט)- שחקן השנה. קטגוריה מספר 19- "השיר שלנו"- תוכנית השנה. ושי גם את נינט,אפרת,אליענה,חנה לסלאו ועוד שמתמודדת כשחקניות. אז בבקשה בואו נתאחד ונצביע כולנו השיר שלנו ! ומי שרוצה גם לשחקנים שלה .. אז מה שנותר לכם זה להצביע ומה שנותר לנו זה לשים לך את האתר http://my.ynet.co.il/zahav2005/ נ.ב-כול הצבעה דורשת מספר תעודת זהות ! מותר להצביע באותו מספר תעודות הזהות רק פעם אחת . ככה שעם אתם יכולים להצביע גם עם תעדות הזהות של אמא,סבא,אבא,אחים,חברים וכו' אז רק תצביעו ! תודה רבה באמת לכול מי שהתאחד איתנו יחד לנצח את הוט !!!!

TheCharm

New member
כן אבל

אתם מודעים לזה שהטקס לא מתבסס על Hot נגד yes, אלא על איכות מול זלות, נכון? ומה לעשות, לhot יש כמה דברים טובים, ומה לעשות, לyes יש כמה דברים רעים (אבל ממש קצת
), וחוץ מזה שיש עוד שחקנים בשחקן השנה מ"השיר שלנו", אפילו כאלה שמגיע להם יותר מרן דנקר

khgkhgh

New member
רגע את טוענת שהוט זה טוב ויס חרא?

לא הבנתי...אותך בדיוק.. לדעתי הדרות של יס לוקחות את הסדרות של הוט. בכול מקרה עם את פה אז אני מבין שאת צופה בסדרות של יס. ואני די חושב שאת גם צופה בהשיר שלנו אז מה אכפת לך להצביע ? ונכון יש כאלה שחושבים שיש שחקנים יותר טובים מרן דנקר,זה כבר עניין של טעם בגלל זה אמרתי לכם שתצביעובשחקנים למי שבא לכם אבל בסדרה ''השיר שלנו'' בבקשה !

TheCharm

New member
אני בן.

ולא, לא אמרתי שהוט טוב ויס לא. רק אמרתי שאת ההצבעות שלי ל"מסך הזהב" לא אעשה לפי באיזה ערוץ, זכיינית או חברה היא משודרת.

adi121

New member
הצבעתי..

לא בשביל לנצח את הוט.. אלא כי אני חושבת שהשיר שלנו וסדרות רכש של יס הן באמת תוכניות טובות

edeneden1234

New member
חחחחח.. הצבעתי..

מ4 האחים ומהת.ז של אמא שלי.. וגם פעמיים בטלפון.. מחר אני מצביע עוד.. תצביעו כולם!

למעלה