שלום לכול מי שלא כאן...

שלום לכול מי שלא כאן...../images/Emo18.gif

היי לכולם... היום יום שישי ומעניין לדעת אם אני היחידה שעד כדי כך מדוכאת שאני מבלה את זמני בדיבור עם עצמי באינטרנט... אז כן ההורים שלי גרושים אבל זה לא מי יודע מה מפריע לי... העובדה שהוא חי בסוף העולם ימינה והוא לא התקשר בחמש השנים האחרונות כן מפריעה לי.... אני יודעת שלא יענו לההודעה הזאת תוך שנייה אז בינתיים אני מתנתקת... אחזור בעוד חצי שעה בערך.....

מאיה123

New member
היי חמודה אני כאן../images/Emo23.gif

אשמח להתכתב איתך אם את כרגע נמצאת כאן. אם אני לא כאן את יכולה לנסות לכתוב לי מסר ואז אני אחזור לפורום הזה. אך תהיי כל- כך מבואסת- החיים הם מתנה

היייייייייי../images/Emo85.gif

היי פעם ראשונה שאני רואה תגובה להודעה שלי... טוב בדרך כלל אני לא נכנסת לפורום... אני לא רואה חיים בתור מתנה אני רואה את זה בתור נטל.

עצוב לי ../images/Emo7.gif שבחרת בשם "מבואסת

מהחיים", הייתי שמחה אם היית בוחרת להקרא
או
או אפילו
. בכל אופן, אני יודעת שהחיים לא תמיד קלים (גם לי...) אבל זה מה יש ! וכשהחיים נותנים לך לימונים, לפחות תעשי מהם לימונדה.....(אמר מישהו חכם...) . וכשלוקחים הכל בפרופורציה של זמן הדברים נראים בד"כ אחרת. דרך אגב, אפשר לשאול בת כמה את ? בינתיים,שולחת לך
ו-
. לילה טוב.

העקשנית

New member
מבואסת חמודה. אני לא ילדה ../images/Emo24.gif

ואני גרושה...וגם אני כאן ולא יוצאת. זה לא כלכך נורא. יש כאן אנשים מאד נחמדים, ולפעמים לוקחים טלפון-מבנות כמובן, ומדברים בטלפון. לנו יש מפגשים של הפורום שלנו, וגם כאן אפשר לעשות את זה, או שתצטרפו למפגשים של משפחות חדהוריות. תחליפי טלפונים עם בנות שנמצאות כאן. ותהייינה לך חברות לשעת שעמום.

למעלה