שלום לכול מי שנשאר פה בפורום

שלום לכול מי שנשאר פה בפורום

תראו אני יודע שמאיה כבר לא פה והרבה מעריצים עזבו כי כבר אף אחד לא פה לפי מה שהבנתי פה מאנשים ומתגובות שרשמו פה אבל אתם צריכים להבין שלמאיה יש קצת בעיות אני מאמין שהיא כותבת שירים ועובדת קשה בשביל לחזור לכול המעריצים שלה אז בבקשה חכו קצת ותראו שמאיה תחזור כמו גדולה אני בטוח תראו לי יש רעיון שאולי ילך דיברתי אם המנהלת של הפורום ואני מחכה לתשובה ואם זה יצליח אז אני בטוח שהכול היה פה בסדר אז תשמרו על עצמכם ואני מקווה שהכול יחזור להיות כמו שהיה תמיד איתכם אבי רון היחיד

גם אני חושבת ככה

מאיה עוברת תקופה מאוד קשהה והיא צריכה הרבה מאמץץץ בשביל לחזור להכל! ותודההה רבהה שאתה מנסהה לעזוררר וכל דבר שקשור לרעיון אם הוא ייצא לפועל אני ישמח לעזור

../images/Emo105.gifדעתי בנושא..

לא נראלי שמישהו פה אמר משהו נגד מאיה אנחנו מבינים אותה ואת המצב שלה שהיא נמצאת במצב לא ממש נעים אנחנו יודעים שהיא משתדלת וכולנו לדעתי כולנו מחכים שהיא תחזור =] דרך אגב עוד 3 בערך חודשים יש לה יומולדת

nitzangro2

New member
יש לי שאלונת..

דבר ראשון.. מי אתה?D: דבר שני.. תגיד לנו מה הרעיון.. כי חן לא נכנסת לפה כ"כ.. ועד שהיא תיכנס אני ימות ממתח..

אז אני יענה

לגבי השאלה הראשונה :אני אבי רון ואם השאלה היא למה אני פה אז זה כדי לעזור לשקם את הפורום הזה ואם אני יצליח זה היה טוב לגבי השאלה השנייה : אני מבין שחן לא נכנסת לפה הרבה (אז בקשה אם למישהו יש קשר איתה אז שיגיד לה להיכנס כי זה חשוב) אבל אני רוצה לדבר איתה על הרעיון ואחר כך להסביר מהו אם זה אפשרי דבר שלישי (בקשה שלי): אם למישהו יש קשר ישיר אם מאיה או מישהו שקשור אליה שיוכל לדבר איתי אז תגידו לי בבקשה

נוי אני לא מבין את הבעיה

מאיה תעזוב סופית את רוברט שהוא הרס אותה בעצם ואז כבר יחפשו אותה ואת תראי שהכול היה בסדר

למעלה