שלום לכול-עזרה

ענבר1

New member
שלום לכול-עזרה

יש לי מצלמה דיגיטלית של פוגי A350 ו5.2 מיליון פיקסלים רציתי לדעת יש אפשרות לכוון אותה לצילום אוטומטי שאני מניחה אותה על משהו ותוך 10 שניות משהו כזה היא תצלם לבד?? תודה מראש

Precious3

New member
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות

אבל אני כבר ממש נואשת... יש לי מצלמה של PENTAX דגם optio 50 ובטריות נטענות ומטען של VIVANCO של 2300 אחרי שאני מטעינה טעינה מלאה תבטריות.. שזה עושה לי אור צהוב שזה טעון אני מכניסה תבטריות... מצלמת קצת... (עניין של 2 דקות - 5 דקות) מכבה תמצלמה... מנסה לפתוח אותה שוב.. היא לא נפתחת (כאילו אין בטריה) אחרי 2 דקות נגיד היא נפתחת לי.. ולמעלה זה מראה שאין בטריה בכלל... מה נסגר אם השתמשתי בבטריות כולה 5 דקות... ודאגתי לכבות את המצלמה אח"כ נואשת... בבקשה עזרה... ואם לא פה אז תפנו אותי לפורום מתאים :[

uribor

New member
שאלה שאלתית

היי לכולם ראשית אני מתנצל מראש אם השאלה מצאה דרכה לפורום הלא נכון. הבת שלי מחקה ( FORMAT ) כרטיס זכרון של מצלמה דיגיטלית FUJI 3800

uribor

New member
הסבר מקיף יותר

היי כרטיס הזכרון עבר הליך FORMAT בטעות. האם יש דרך להציל את הצמונות? קראתי באינטרנט שיש תוכנות המטפלות בשגיאות מהסוג הזה. האם אתם מכירים תוכנות שיתופיות בנושא? תודה מראש אורי

האם מישהו מכיר מצלמה דיגיטלית

בשם CASIO EXlim 505 אנו מעונינים לרכוש מצלמה דיגיטלית (לצילום חובבני - ילדים, טיולים....) וקיבלנו עליה המלצה מחבר.

Oreog

New member
צריכה את חוות דעתכם

מעוניינת לקנות מצלמת ריפלקס דיגיטלית אני מאוד חובבנית כרגע, אבל מתכננת להשתפר.. מה דעתכם על המצלמה הזו, מבחינת איכות ומחיר והאם אח"כ יהיה לי בעייתי להשיג לה עדשות נוספות או שהיא תואמת לרוב עדשות אולימפוס? אשמח לשמוע גם על החסרנות שלה תודה. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=714&p=15 זו המצלמה

למעלה