שלום לכו-ל-ם!

inbardaf

New member
שלום לכו-ל-ם!

שמעתי על הפורום הזה בתגובות לכתבה שקראתי והופתעתי ושמחתי באותה המידה לשמע התגלית!!! התחתנתי בתולה (אני מגיעה מבית דתי כך שזה לא חוכמה גדולה. אבל - ) ואחת השאלות שבן-זוגי שאל אותי עוד לפני החתונה: האם את נימשכת אלי? (הוא אגב, היה חילוני עם נסיון בהחלט עשיר) עניתי: כן. ואז הוא המשיך: אני לא שואל אם את אוהבת אותי, אני שואל אם את נימשכת אלי? עניתי: כן. אני רוצה לגעת בך... עברו הרבה שנים של נשואים עד שהבנתי: כן אני רוצה לגעת בך. כן אני רוצה חיבוק וכד'. לא אני לא רוצה לשכב איתך. כניראה שהוא הבין את זה כבר כשיצאנו ולכן שאל מה ששאל... דיברנו על זה לא מעט. לפעמים חשבתי שאולי אני פשוט לא אוהבת גברים (בגלל אי אילו דברים שעברתי כילדה - אפרופו מי ששאלה אם הנטיה הזו היא כתוצאה מפגיעה מינית). חשבתי על האופציה הנשית ובסופו של דבר הגעתי למסקנה: פשוט לא אוהבת סקס. לא משנה עם מי. לא אוהבת, לא רוצה, ממש לא חסר לי פרטנר בתחום. ואז אמרנו בצחוק שאני א-מינית. לא ידעתי שיש דבר כזה באמת. היום אני גרושה ואחת הסיבות היא שלא הייתי מסוגלת לסבול יותר את קיום היחסים האינטימיים ביננו והוא לא יכל לוותר עליהם. אני כן מרגישה סוג של משיכה לגברים. אני כן מרגישה שאני רוצה פרטנר לחיים מהמין הנגדי. ידיים גבריות שיחבקו אותי. אבל מאז שהתגרשתי וחזרתי למעגל הפנויים פנויות, אני מרגישה תסכול הולך וגובר. רוצה גבר - לא רוצה סקס. לא האמנתי שיש דבר כזה, אז התחלתי להגיד שאני צריכה חבר הומו. כאשה נשואה שילמתי מחיר כבד מידי זמן רב מידי. ראיתי בסקס חלק מעסקת החבילה של הזוגיות. היום אני לא מסוגלת לשלם יותר את המחיר הזה. זה פשוט עושה לי רע. אז אם יש פה גבר, שסקס הוא לא עיקר חייו (לא חייב להיות א-מיני לגמרי.) שמחפש קשר לחיים ולהקים משפחה (יש לי כבר שתי בנות אלו מבינכם שלו רוצים לעשות סקס ורוצים לגדל ילדים) אני אשמח להכיר! בכלל, ניראה לי שאני הולכת לבלות בפורום הזה. יש הרבה דברים שאני מנסה להבין הרבה זמן על עצמי, על גברים, על נשים ועל מה שבינהם. תמיד הרגשתי שונה. ניראה לי שהגעתי הביתה... ברוכים הנמצאים!!

Berethor

New member
ברוכה הבאה

"אני כן מרגישה סוג של משיכה לגברים. אני כן מרגישה שאני רוצה פרטנר לחיים מהמין הנגדי." טוב נראה לי שאת א-מינית מהסוג ב' , את מוזמנת לצטרף ל'מרד הגדול' , למען הכרה וזכיות שוות בפורום, נגד העלית של סוג א'. חהחהחה. הסיפור של ההכרות וחיים עם בעלך מאוד עצוב לדעתי
, ונראה לי שבאמת שלא היה שם כלום מעבר לסקס(לפחות ממה שהבנתי), חבל גם על הילדים שלכם, השבר במשפחה. מאחל לך בהצלחה בחייך החדשים וחסרי האילוצים, עם או בלי גבר.

inbardaf

New member
א-מינית סוג ב' - אהבתי ../images/Emo6.gif

קראתי את מה שכתבת ואת התגובות לזה ואת רשימת השאלות והתשובות לא-מיניים וסתם סקרנים... ואני מניחה שיש משהו בדבריך. יש כניראה "גזע ביניים" שיכול לחוש משיכה מינית, אבל זה פרט שולי בחייו ובוודאי שאין לו עניין לבנות מערכת יחסים על הבסיס הזה. חשתי הזדהות עם התיאור שלך את עצמך. הספור עם אבי בנותיי אכן עצוב. בהתחלה הוא היה עצוב פחות כי הייתי בסוג של עיוורון שגרר התעלמות. ככל שניפתחו עיניי ככה זה נעשה יותר עצוב והוביל לגירושין. בסופו של דבר החלק הכי עצוב זה הילדים. לקח לי 3 שנים לעשות את הצעד (מהיום שהבנתי שאין תקווה וזה כניראה הפתרון) ורק בגלל הילדים. אני כואבת את השבר הזה כל יום. (במיוחד כשעיניים כחולות ונוגות בנות 5 אומרות לי: אני רוצה שתחזרי לאבא.
) מקווה למצוא יום אחד זוגיות שיהיה לי בה טוב. ומאחר ואין לי צורך בסקס, לפעמים אני חושבת שזו יכולה גם להיות בחורה.
(אם כי בפירוש אין לי נטיות מיניות מהסוג הזה, כך שזה יצטרך להיות באופן מוחלט ללא סקס) תודה על הברכות!

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

שעלתי את עצמי בעבר האם אפשרי שאדם א-מיני יחייה חיים זוגיים רגילים בלי להיות מודע לכך שהוא א-מיני. שיערתי שהתשובה היא כן, כי כמו שאמרת. אם את לא נמשכת מינית, אז איך את יכולה לדעת למה מתכוונים כששואלים אותך אם את נמשכת? תחשבו על אנשים א-מיניים לפני מאה שנה ויותר - לא היה להם אפילו יכולת לדעת שיש עוד אנשים כמוהם. שיש להם עוד אופציות. מקווה שתמצאי כל מה שאת מחפשת.

Berethor

New member
א-מיניים לפני מאה שנה..

יש סבירות לא קטנה שהם כן ידעו שיש עוד אנשים כמוהם. הקימו גילדות של א-מיניים בעולם החדש. מה שבטוח אבל, שגם אם לא ידעו איך להגדיר את עצמם, הם כן ידעו שאין להם חשק, רצון וצורך. דווקה היה להם יותר אופציות מהיום, לשתות תה,לרכב על סוס, ללכת לנשף, לא לשמוע על מין(כי זה לא בדיוק מעניין אף אחד), ומה לא. לדעתי היה קל הרבה יותר לאנשים להיות א-מיניים לפני מאה שנה(במערב כמובן), בכלל מאות 16 עד 19 תקופת הפריחה לא-מיניים. בחברה כזאת תרבותית ולא מינית, היה קל מאוד להיות א-מיני.

Xylophone

New member
הייתי מתה לחיות במאה ה-19!

אם היו שואלים אותי לאיזה תקופה בהיסטוריה הייתי רוצה לחזור אם הייתה לי הזדמנות, זה מה שהייתי עונה! התקופה של המלכה ויקטוריה הייתה בתקופה הכי "צנועה" מבחינה מינית. קודמיה של המלכה ויקטוריה הרבו להתהולל ןלהוציא שם רע לממלכה. המלכה ויקטוריה החליטה לשנות את המוניטין הזה והלכה בכיוון ההפוך. היא החדירה צניעות ותרבות לחברה (אם כי היא תמכה בהקמת משפחות גדולות
). לא סתם קוראים לזה התקופה הויקטוריאנית והפוריטנית וישר עולות קונוטציות של סבתות וצניעות וליידי אנד ג'נטלמנס. פעם אנשים לא היו מעיזים להסתובב עם כול התחתונים בחוץ כמו היום. אפילו שרוולים קצרים לא היו לובשים(זה היה נחשב לא צנוע) ולא היו פרסומות דפוקות ושירים דפוקים ברדיו ושלטי רחוב עם בחורות חצי ערומות. אפילו לים הם היו הולכים עם חליפות יותר מכסות ממה שחלק מהאנשים לובשים פה בחורף אפילו. אני בטוחה של א-מיניים היה הרבה יותר קל אז. אמיניים יכלו להצתרף למנזר שכולם בו גם אמיניים ולחיות בשקט ובשלווה (ומי שעכשיו יקפוץ ויגיד שנזירים לא אמיניים יחטוף!) החיים היו יותר יפים פעם
עכשיו זה כמו בבל בתקופת ההרס או כמו פומפיי או כמו סדום ועמורה
צריך רק לבחור

inbardaf

New member
אמונות...

בסופו של דבר אנו סופגים הרבה בעיקר כילדים והתרבות שסביבנו. הנחתי תמיד שסקס הוא חלק מהחיים כי "ככה זה". כולם עושים את זה, מדברים על זה, וכד'. לקח לי הרבה זמן להבין שאני בכלל "לא מבינה". ואז התחילו השאלות. נסיתי להסביר לאנשים מה אני מרגישה. כשאמרתי שבעצם, אף פעם לא נימשכתי ממש לגבר, ישר שאלו אותי: אולי את לסבית? למרות שמעולם לא הרגשתי ככה, בחנתי את השאלה. לא הגעתי לשום דבר מעשי כי עצם המחשבה על סקס עם בחורה עורר בי את אותו הגועל (אם לא יותר) כמו עם בנים השיחה הזו חזרה על עצמה עם הרבה אנשים, עד שבסוף הגעתי למסקנה - בהומור, כי לא חשבתי שיש דבר כזה, שאני א-מינית. זה גרם לי להרגיש סוג של תסכול כי בעצם אני לא שייכת לאף צד אז איך אני בכלל אמצא בן-זוג. בגלל זה כ"כ שמחתי ששמעתי על הפורום הזה. אז זה אמיתי?! יש באמת אנשים כאלה?! זה לא בהכרח קשור לטראומת ילדות? בקיצור, מצאתי בית, אני פורקת מזוודות...

מקמיקא

New member
ברוכים הבאים :)

אני שמח לראות שמצאת את עצמך וגילית את עצמך בתחום הזה, ויותר מזה: אני שמח שמצאת את המקום הזה :) לי היה קשה לקבל את הא-מיניות שלי בעיקר מהסיבה שציינת בהודעה אחרת, "אם אין מיניות, איך תהיה לי זוגיות?" ולא יכולתי להשלים עם חיים נטולי זוגיות. והמצב שלך קשה עוד יותר, שלב יותר מתקדם בחיים, ועם ילדים. אני מקווה שתצליחי למצוא בן זוג שיעשה לך רק טוב, ושתנהלו חיים א-מיניים נפלאים, ותגדלו משפחה א-מינית נפלאה :) אני יודע שאני אישית רוצה ילדים בשלב מתקדם יותר בחיים שלי (ואפילו תמיד רציתי בנות P:), ואני בטוח שיש עוד אנשים כאלה בישראל הגדולה. המון המון תמיכה!

inbardaf

New member
תודה על התמיכה../images/Emo140.gif

יש הרבה נקודות שבר בנושא ולכן אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה. אתה צודק לגבי כל מה שציינת, במיוחד שהכי שווה בנות

למעלה