לפני כשבוע, שאלת שאלה לגביי הכלאה בין שני סוגים. מרבית התגובות שקיבלת היו שליליות, אבל אתה היית בשלך, וטענת שאין עם זה בעיה. אני לעומת זאת טענתי, שאחת הבעיות הגדולות היא, שאח"כ הנחשים נמכרים כ"גזעיים". מסתבר, שזה ממש לא נעים לגלות שקנית נחש מוכלא...... הנה הקישור לדיון ההוא. ממליץ לך לעבור עליו ולקרא את התגובה שלי שם. ולשאלתך-הקינג שלך מוכלא ואולי גם הקינגית(באלבינו קצת קשה לי לזהות).
אפשר להציע לך משהו שיעזור לך או שלא להוכיח שמדובר בנחש מלך קליפורניה נקי ובקינג קליפורני במופע לבנדר? במקרה והתשובה היא כן: תביא לנו קישורים לתמונות מאתרים בחו"ל של נחש מלך קליפורני ונחש לך במופע לבנדר שנראים ככה. הם צריכים להראות בדיוק כמו הנחשים שלך, לא עם פסים או צבעים אחרים בדיוק הצבעים והדוגמא של הנחשים שלך. בהצלחה.
הלבנדר אכן נראית כמו לבנדר (לפחות בתמונה),ולבנדר לידיעתך זהו אחד ממופעי הAmelanistic (אלבינו). והשני בוודאות הכלאה .. . וכמו שכתבו לפני ,זאת בדיוק הבעיה בהכלאות, שאח"כ הנחשים נמכרים כטהורים לאנשים כמוך .. שרק אח"כ מגלים שאלו הכלאות,חבל...
גם במיקרה וזה הכלאה קניתי אותה ב200 שקל אל תגידו שלא מציאה ודרך עגב אני אישית אין לי בעיה אם הכלאה או לא כול עוד הנחש משך אותי וטפס לי את העין אז זה בסדר מבחינתי וזה לא הכלאה היה לי בעבר דפים על לבנדר אני צריך לימצוא שוב וזה שאתם אומרים שזה צריך להיות אותו פסים אותו הכול זה לא נכון כי אני יראה לך למשל קיינג אלבינו אם צורות שונים זה לא נכון
למשל גם ליקיר(ילד הזוחלים)היה אותו מופה זה קיינג רגיל ועם זה הכלאה ואתם אומרים שהכלאות לא יוצא משהו ואים אתם באמת חושבים שהשחור בננה לא יפה אזאין לי בכלל להמשיך