שלום לכלום

שלום לכלום

עד לא מזמן הייתי חיפאי גאה ומאושר עכשיו אני בצד האחר של הארץ.... במקום בו הקיץ מסרב ללכת מה שלום חיפה???? איך האנשים?? מזג האויר??? מה השתנה מאיפה כדאי להתחיל.... מתגעגע מאוד אבל דיי.... מספיק

רינת24

New member
אז אני עשיתי את המסלול ההפוך

נולדתי באילת ועברתי לחיפה ללמוד ואז לעבוד נ.ב אתה וטיטוס עושים תחרות מי מעריץ יותר את סטלי?

המממ....מה השתנה?

חיפה. מכבי חיפה עדיין אלופה. פקקים בצ´ק פוסט. יש עצים ביערות הכרמל. עדיין הולכים בחוף דדו לכיוון דרום. עדיין כל שישי בלילה תאונה בצומת לב המפרץ. שוק תלפיות. בית חולים רמב"ם. בתי קפה במוריה. תיכוניסטיות בפוזה בגראנד-קניון. רוסיות בהדר. ערבים בחליסה. חיפה... העיר שלי. פיקולו.

רינת כל הכבוד על ההבחנה......./images/Emo8.gif

אני רואה שאת גם בפורום של רדיו קול הים האדום. טוב אפשר להבין את זה בגלל העבר החם שלך. איך בחיפה? יותר טוב מאילת נכון. יותר אנשים יותר מקומות יותר עניין....קצת תרבות, תרבות, כמה זמן לא ראיתי הצגה טובה. דרך אגב אני וטייטוס לא עושים תחרות, סטלי חברה טובה שלי וטייטוס הוא תעלומה לא יודעים מי הוא....אולי תעזרי לנו. תודה על העידכונים של מה קורה בחיפה. תיארתי לעצמי שהרבה לא השתנה. יש מחלף עכשיו בצ´ק פוסט לא??? מתגעגע לעיר הפועלים הזו, לים, להדר ולרחוב הרצל העמוס, לבתי קפה, להכל לא סובל. חם. שמש. ים. בחורות. חוטיני. ביקיני. תיירים. בילויים תקנאו....יור לים בעוד שעה שעתיים

רינת24

New member
למה את חושבת שהוא חיפאי ?

איפה הוא הכלל ראה אותך רק באינטרנט? את בטוחה שהוא לא מהמעריצים האילתים שלך?

מקורות יודעי דבר....

הוא ציין את זה באחת ההודעות שלו בפורום. גם ציין שהוא נשוי. והוא לא מה"מעריצים האילתיים שלי"....
את, לעומת זאת, התארחת ברדיו, נכון ???

רינת24

New member
מה הכוונה ב התארחתי הייתי בתחנה

שלכם לפני כמה שנים פעם אחרונה

רינת24

New member
קשה להגיד איזה עיר יותר טובה,כל עיר

עם היתרונות והחסרונות שלה אין עדיין מחלף בצק פוסט הוא עוד בעבודה אבל יש גשר במעבר חירם המעבר הישן כבר סגור גם אני בקיץ לא סבלתי את החום עכשיו בקיץ שאני רואה שבאילת 40 פלוס מעלות אני אומרת איזה מזל שאני לא שם אבל יכול להיות שאני יחזור לגור שם בעוד כמה שנים סה"כ זה עיר שלי ואני אוהבת אותה

למעלה