שלום לכלום

רלי ש

New member
שלום לכלום

הי אמא ולכל משתתפי הפורום, סופסוך נכנסתי לפורום, ומזל טוב לכולם עליו. ולמען האופטימיות אני מצרפת את תמונות הנכדה החדשה של כוכי (פחות מחודש). בהצלחה לכולם עם הפורום ושרק תיהיו בריאים. רלי

gaia20

New member
הי רלי, ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני חייבת לצעוק את זה- א י ז ה ת י נ ו ק ת ח מ ו ד ה!!!!!!!!! היא כזאת מתוקה!!!!!
אפשר לדעת איך קוראים לבובה הזאת?

ל3

New member
שלום לך רלי

לא כל כך הבנתי,את הבת של כוכי? בכל אופן כוכי, יש לך נכדה מדהימה ושתזקי להמון נחת ממנה שלך, שירי

שאנל

New member
אני עם דמעות של התרגשות.

זה אומר לי כ"כ הרבה. תודה

רלי ש

New member
תודה לכולם

שמה בישראל שגיא וגם אני מאוד מתרגשת מהתגובות מחמות. וכן אני הבת של כוכי ואני מאחלת לכולם רק אופטימיות, תראו מה יוצא בסוף... כזו נכדה מדהימה, ודרך אגב לשגיא יש אחות גדולה. כך שאנו זכינו לאושר כפול שתיים. בהצלחה ובריאות לכולם. רלי

../images/Emo24.gifרלי יקרה שלי../images/Emo24.gif

רלי מאמי עשית לי את היום. אני ממש המומה. אפילו הייתי חושפת את עצמי כך ואומרת שיש לי דמעות בעיניים. כל הכבוד על היוזמה להכנס לפורום, זאת היתה ממש הפתעה. ראיתי "רלי ש" ואמרתי לעצמי שזה בוודאי במקרה כמו השם של הבת שלי, אבל - לא - כמו תמיד, זאת את המפתיעה. ושגיא שלנו, גם כן מדהימה. ולכולם, לשגיא יש אחות מדהימה, בת 3, שקוראים לה שי. והאמינו לי, ילדים שכאלו, עם נכדות שכאלו, הם האור שבקצה המנהרה. כל האושר הזה, קרה לי אחרי שחליתי. יש תקווה כוכי ואגב, אולי הכניסה של רלי תעודד בני משפחה אחרים להכנס לפורום. כבר יש לנו כאן בעל של מישהי - פוטון - ונראה לי שכניסה שלהם פורום יכול לתת לו מימד נוסף.

רלי ש

New member
זו בדיוק היתה המטרה

אמא, שיהיה לך יום הכי טוב שיש. ואני שמחה מאוד להצטרף לפורום. רלי

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifרלי וכוכי../images/Emo41.gif

היי לכן יקרות ,,הרבה ברכות ומזל טובים,,, גם נותנות דוגמא חיה ,וגם מביאות הוכחות. יש יותר טוב מזה .? כל הכבוד.
|דובי
ויוי.

למעלה