שלום לכלום!!!!!

שלום לכלום!!!!!

אני חדשה בפורום והתחלתי ללמוד קפוארה לפני בערך חצי שנה... קצת יותר. אז נעים מאד!!! רציתי לשאול כל אחד מכם,(מי שיש לו כינוי) מה הכינוי שלו. אותי מכנים קואלייה.(בת קואלה.) אז....שרשרו אותה!

jennie 00

New member
הייייייי../images/Emo24.gif

אני ג'ני נעים מאוד ועדיין אין לי כינוי מאיפה את
איזה קבוצה...

גם מחיפה...

...גם לומדת קפוארה וגם אוהבת רכבות הרים?! לא ידעתי שיש עוד כאלה... טוב כן, אבל לא הרבה שאני מכירה... נעים מאוד! אני שירי, אני לומדת קפוארה שנה בערך ב"מינאס ברזיל" (נכון לעכשיו זה עדיין מינאס...) והכינוי שלי זה סיריאה (אני לא ממש בטוחה איך לכתוב את זה בעברית), והתרגום לעברית זה "בת ים".

Bantus

New member
שלום לך...

קוראים לי דניאל, ואני לומדת כבר כמעט שנה וחצי קפואירה בקבוצת "באנטוס קפואירה" אמ, אני בת 17 ו..הכינו שלי הוא "פאלאדרה"..והתירגום של זה לעברית, כבר סיפור אחר... למה מכנים אותך בת קואיילה
יש סיפור סביב זה

ואני מניחה ש...

אני מניחה שקראו לי ככה כי זה האופי שלי. אני אוהבת לישון, לא ממהרת כשלא צריך, צמחונית. וכנראה שזה האופי שאני מבצעת את התרגילים.....

TIS

New member
שני דברים לי אליך, חמדתי

1) החשוב יותר - יש במאמרים לוח עם פרטים של רוב באי הפורום, והלוח הזה כולל את הכינויים שלהם. 2) בגלל שאני מרגיש נחמד כרגע, אני אחסוך לך לחפש אותי באותו לוח, ואגיד לך את הכינוי שלי עכשיו (וגיא, אנא עדכן את הכינוי שלי גם בלוח כי הוא לא נכון כרגע). שם: עירא קבוצה: מינאס ברזיל (למרות שעכשיו קצת הפסקתי להתאמן) כינוי: sangusuga פירוש: עלוקה. אולי זה בגלל שאני נוטה לשחק קרוב. לא יודע. אני אשאל את המדריך שלי כשאני אראה אותו שוב

thorondor

New member
ברוכה הבאה.

אני לי (כן, זה השם), בן 16, מתאמן אצל איסקילו בקורדאו ג'י אורו. הכינוי שלי הוא שרוך, והפירוש שלו הוא שרוך. אח שלי (ימח שמו) התעלק על המאמן לכינוי כשהוא עוד התאמן, אז המאמן החליט שבגלל שאנחנו אחים, ואני הגבוה, אנחנו נהייה ברוך ושרוך. אחי פרש, ועכשיו אני שרוך.

DORA16

New member
../images/Emo24.gifהיי

ברוכה הבאה!!! קוראים לי דורין ואין לי כינוי עדיין... למרות שחברה שלי אומרת שצריכים לקרוא לי emoticon שזה סמיילי...כל מי שיש לו אותי באייסי שלו מבין כבר לבד... גם אני אוהבת רכבות הרים!!! (משהו חשוב ששכחתי לציין)

למעלה