שלום לכלכם , ברצוני לומר לכם ...

שלום לכלכם , ברצוני לומר לכם ...

סלחו לי אם אני עוקץ ,כי זה קצת חריף לגבי הפורום שלכם אני הייתי בצד מול פורום שלכם , אך התפלאתי על תגובות מסוג "מערב הפרוע" כלומר ,הרבה מריבות במקום פשרות ולמה לקלקל את האווירה החדשה של פורום רק עכשיו יש פורום בגריסה חדשה "תפוז" וכבר חוזרים אחורה במקום לתת לעצמכם להמשיך הלאה שתי ויכוחים מיותרים מבין גולש ולבין מנהלת אתי אתי היא בחורה טובה ,ועושה הכל בשבילכם , ואתם כבר "יורדים עלייה" חבל ממש תחשבו מה לעשות למען קידום הפורום ,כי זה הבית שלכם ,מקום שלכם כל שוב דרור חביה נ.ב. בעניין חרשים ,כבדי שמיעה ,ומתחרש יש שלושה הבדלים שונים כבדי שמיעה - הם שומעים בעזרת מכשיר שמיעה (בדיוק כמוני ) ליקו שמיעה ,- זה שני מושגים שונים עם אותה פירוש (כבדי שמיעה =ליקוי שמיעה) חירש -זה לא שומע לגמריי, וגם לא מרכיב מכשירי שמיעה מתחרש ,זה שנעשה חירשים אני נותן לכם עוד אינפורמציה חרשים וכבדי משיעה שנקראת אתר שומעים ברשת וגם אתר הסברה בקשר לעולם הלקוי שמיעה וישנן 4 פורומים של חרשים פעילים פורום בוואלה בניהולו עידו פורום באורט - בניהולו של אלישי בתפוז =פורום לנוער -בנהילון שתי בחורות צעירות ופורום מחשבים ,בניהולם מנהל ושני מנהלי משני

ואפ תהיה לכם שאלות

נשמח לעזור לכם או תלכו לפורום של אלישי ושם יתנו לכם לכם מה שאתם רוצים גלישה נעימה דררו חביה נ.ב. לאתי,בבקשה אל תקחי ללב , רקבקשה אם תהיה השמצות נגדי ,אשמח שתמחיקי את זה

למעלה