שלום לכל אנשי הפורום היקרים

שלום לכל אנשי הפורום היקרים

מחפש כלי להתמדדות מול פירדה מאדם אהוב
אשמח למענה מעמיק וענייני בעניין זה תודה מראש לכל הצעיר הנצחי

התמודדות עם פרידה מאדם אהוב

הסתלקותו הזמנית או המוחלטת של אדם מבני חברתו מהולה ברגשות שונים כגון כאב ועצב. יהיה זה יומרני מצידי לתת פתרון מעמיק מבלי היכרות עימך,אך הצעד הראשון שאני מציעה לך לעשות היא לאמץ את השורה שאתה כתבת בהודעתך- .."צריך שנים כדי לשכוח אותו" , כלומר תן לעצמך זמן לשהות בתוך הרגשות שמציפים אותך.לעיתים זמן הוא מרפא למכאוב.יחד עם זאת אם בכל זאת אתה חש בקושי בחזרה שלך לשיגרת פעילות רגילה ,ולניהול הרגשות כך שלא ישתקו אותך,ייתכן שכדאי שתשקול לקחת סיוע זמני. בהצלחה, דורית קיי אימון אישי פיתוח אירגוני www.doritcoaching.com

שלום רב לך דורית ותודה רבה ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה רבה על שיתוף הידע על היושר ועל נקודת הראות שלך ואני מודע מתוך ידיעה ובלב שלם לעומק המשמעות במשפט שרשמתי בחתימתי זאת גם לא הפעם ראשונה ולא האחרונה שאני אעבור תהליך כזה כאילו החיים, התחלה וסוף התחלה וסוף וכו' ופניתי בשאלה בחיפוש לתשובה יותר מעמיקה האם יש עוד כלי לניטרול רגשות שאני לא מכיר בתחום האימון שיכול לעזור לי כדי להקל על תחושת הכאב שבניתוק קשר רגשי, כי מיינדשפטיין אני יודע לעשות טוב מאוד ובזה אני משתמש כרגע ומתוך ידיעה של "מחשבות יוצרות מציאות ומחשבות יוצרות רגשות" אבל זה לא נכון לגבי תחושות בטן... אשמח לשמוע את הצד היומרני שבך
הצעיר הנצחי

עבודה עם רגשות

כלי נוסף שעשוי לסייע לך ועיקרו הוא התבוננות פנימה והתייחסות לתחושות הגוף הוא ההתמקדות-focusing . כלי זה מסייע לעבוד עם תחושות הבטן והרגשות שמציפים אותנו. תוכל להסתייע בספר של ד"ר אן ויידר קורנל "כוחה של ההתמקדות". אינני מומחית בכלי עבודה זה,אך אם אתה מעוניין ,פנה אלי במסר פרטי ואוכל להמליץ לך על מטפים מומחים בתחום. בהצלחה, דורית אימון אישי פיתוח אירגוני www.doritcoaching.com

שוב רב תודות לך על המלצתך ../images/Emo13.gif

מאחר ואני יודע שכוונותיך טובות, ההזמנה לספר כבר בוצעה
כי למדתי לאמץ ולפעול על המושג "העולם מריע למעשים" אם אצתרך לדעת יותר אני שומר את הזכות שנתת לי לצור איתך קשר בפרטי
מעריך מאוד את עזרתך הכנה והאמיתית. קבלי פידבק חיובי בקשר לאתר שלך, אהבתי
הצעיר הנצחי

משוב חיובי לך דורית.

בקריאה שניה (איזה כיף שיש פורום כדי להתאמן שוב ושוב בקריאה בשפת האימונית) אהבתי לקורא אותך שוב, וחבל שלא הבנתי את המסר במילותיך בהודעתך הראשונה (תודה על צניעותך ועל כל המסרים
) רב תודות לך על האימון והאמון ובכל זאת בכוונתי לקרוא את הספר (עדיין לא הגיע)
מעריך אותך על אהבת וניתינך לאנשים....
הצעיר הנצחי (מתאמן צעיר ומתחיל)

כלי לניהול הרגש

היי צעיר הנצחי אתה כותב כי צריך דקה להכיר מישהו. צריך שעה למצוא חן בעייניו. צריך יום להתאהב בו. צריך שנים שלמים לשכוח אותו. לב| ואני שואלת האם אתה רוצה לשכוח? האם אתה רוצה להמשיך הלאה עם תחושת האובדן ,הכאב ,הכעס והתסכול... בפסיכולוגיה מגדירים 7 שלבים עיקריים - מעין מדרגות של איבוד האובדן החשוב הוא לא לדחות אלא להבין לחוות ולהמשיך שלא חווים את הכאב/הכעס/התסכול/הריק... אתה עלול לחיות בפחד,בהסתרה והשקעה באנרגיות קשות רבות לא להגיע לשם יותר ועוד... לצערי אין קיצורי דרך אבל ישנם אפשרויות רבות לסיוע עם התחושות כמו:קהילה תומכת,טיפול,פעילות להנצחה,ניהול יומן ועוד... עשייה המאפשרת התמודדות ממקום שונה מתועל לאנרגיות מאחלת לך הצלחה ענקית

כן ../images/Emo140.gif

הכיצד אני מתעל את הכאב שנובע מאובדן לעשייה בלי מחשבה ובלי זכרון ? חוץ מלתת לזמון לעשות את שלו כמובן האם יש כלי כזה ? או שאני חיי באשליה מתוקה שאני יצרתי ? הצעיר הנצחי

למעלה