שלום לכל אנשי הפורום יש לי שאלה

oribarak

New member
14 אם אני לא טועה?

ועוד שלושה דיסקים של הופעות, הופעה של החומה הופעה משנת 94 pulse והופעה מ88 נראה לי delicate sound of thunder.

flowerboy69

New member
כן אבל בעיברית...

1-החלילן בשערי השחר 2-קערית מלאה סודות 2-מור 4-אומגומה 5-ריליקס 6-אטום הארט מאדר 7-מידל 8-אבסקיורד בי קלאודס 9-דרק סייד 10-וויש יו וואר היר 11-אנימלס 12-דה וול(החומה) 13-קולקשן אוף גרייט דאנס סונגס 14-פיינל קאט 15-וורקס 16-מומנטרי לאפס אוף ריזן 17-דליקט סאונד אוף טנדר 18-דיויזן בל 19-פולס 20-אקוז(האוסף) 21-דה וול ליב(החומה בהופעה) זה יצא 21 אלבומים... אני יודע שזה בעיברית פשוט אני אף פעם לא זוכר איך כותבים אותם באנגלית...

The Flowres Boy

New member
זה הסדר שהם יצאו?

סליחה על הבורות לא התעמקתי כל כך באלבומים ובכל הפרטים הצדדיים אלא במוזיקה עצמה

itaikuskus

New member
אם להיות קטנונים

החומה בהופעה יצאה לפני האוסף אקוז.. אה ואומרים "מדל"...לא "מידל".

itaikuskus

New member
הם מגעילים...

יעני הניאו-היפים של היום עושים אופנה מלהיות היפי, כולל השקעה לא מבוטלת ברכישת מראה מוזנח, גישה אינפנטילית וגיחות לפסטיבל ברא-שיט. יש להוקיע זאת.

The Flowres Boy

New member
אתה חושב ככה בקשר לכל

הניאו-היפים? ומסתומרת להוקיע? אבל לא נראה לי שאלה שהפכו את זה לאופנה קוראים לזה היפים לא שאנטי?

One Echoe

New member
15 אלבומי אולפן בסך הכל.

הרשימה המלאה, לא כולל דיסקוגרפיה: 1967 - The Piper At The Gates Of Dawn 1968 - A Saucerful Of Secrets 1969 - More (Music From The Film 'More') 1969 - Ummagumma (2CD) 1970 - Atom Heart Mother 1971 - Relics 1971 - Meddle 1972 - Obscured By Clouds (Music From The Film 'The Valley') 1973 - Dark Side Of The Moon 1973 - A Nice Pair (Compilation) 1975 - Wish You Were Here 1977 - Animals 1979 - The Wall (2CD) 1981 - A Collection Of Great Dance Songs (Compilation) 1983 - The Final Cut 1983 - Works (Compilation) 1987 - A Momentary Lapse Of Reason 1988 - Delicate Sound Of Thunder (Live) 1994 - The Division Bell 1995 - P*U*L*S*E (Live, 2CD) 2000 - Is There Anybody Out There? The Wall Live : Pink Floyd 1980-81 (Live, 2CD) 2001 - Echoes - The Best Of Pink Floyd (Compilation, 2CD)

flowerboy69

New member
שכחתי באמת את...

nice pair-זה תקליט כפול של 2 האלבומים הראשונים יחד

Shakty

New member
אם אני זוכר נכון זה הוצאה אמריקאית

כיוון ש PIPER & SAUCFUL לא קיבלו את הדחיפה שהם היו צריכים בארה"ב ואחרי שהם התפרסמו גם מעבר לאוקיאנוס הוציאיו מחדש את שתי האלבומים וקראו לזה A NICE PAIR או כמו שאני וחברי לשמיעת פלויד מימים ימימה קראנו לזה : עין ספר (ספיר יענו מיותר). :)

יש עוד אחד, לא מוכר !!!

חיפשתי ומצאתי את זה:-> ואני רוצה לדעת ואט ד'פאק ציף הסברים בבקשה. תודה. נקרא: ZABRISKIE POINT שנת: 1970 11 שירים: לא כולם בוצעו ע"י הפ"פ - אולי בגלל זה הוא לא מוכר כאחד משלהם! משך זמן: 35:52 פלייליסט: (*- של פ"פ) 1-Heart Beat, Pig Meat * 2-Brother Mary 3-Dark Star (excerpt) 4- Crumbling Land * 5-Tennessee Waltz 6-Sugar Babe 7-Love Scene 8-I Wish I Was A Single Girl Again 9-Mickey's Tune 10-Dance Of Death 11-Come On Number 51, Your Time Is Up * בקשר לעטיפה: רואים גבר גבר ואישה ערומים באמצע שביל ומאחוריהם רואים מה שנדמה לי, אש! אז, מישהו יודע, מממממממה זה הדבר הזה???

One Echoe

New member
ציפציף,

אין צורך לענות על זה(שוב). כנס לכאן. נפלאות החיפוש המתקדם:)

tziftzifit

New member
thanks, Echo

Also, this forum has a Discography section, where all such questions have an answer. There's no need to ask them on the forum page.​

למעלה