שלום לכל אנשי הפורום

שלום לכל אנשי הפורום

בתוכנית הראשונה של בלתי נתפס נמרוד הראל לקח מישהי ו"התקשר אליה דרך הראש"..... יש למישהו הסבר איך זה נעשה? והקטע שהיא חשבה על קלף והוא "הופיע"? אשמח לתשובה-כי זה כבר מחרפן אותי.... תודה עופר (גם אני רוצה לעשות את זה-אז מעניין אותי איך זה נעשה)

0Pandemonium0

New member
כן, גם אני מת לדעת. למישהו יש הסבר?

אתם חושבים שזה היה מפוברק? אם כן, מה הטעם בלשדר את זה, כשברור שזה מפוברק? מצד שני, נמרוד אף-פעם לא טען שיש לו כוחות, אז ברור שזה מפוברק. מה נראה לכם? אתם יודעים מה הלך שם?

זה לא כוחות זה טלפתיה כזאת...

זה משו שלומדים הרבה הרבה זמן...אני לא יודע איך להסביר....לכל אחד יש טלפתיה בגוף שלו וצריך ללמוד איך לעבוד איתה כזאת...ואז אתה בעצם מצליח לקלוט ולחשוב את אותה מחשבה של מי שנימצא לידך ויש לך איתו משו משותף.... אצלי למשל יש משו שלא למדתי בכלל ואין לי מושג איך להסביר את זה.... אבל לי יש טלפתיה חזקה מאוד ביני לבין אמא שלי..ורק אמא שלי ...לא עם אף אחד אחר....אני יודע תמיד מה היא חושבת ומה היא רוצה להגיד ומה היא מתכננת ואם אני עושה משו רע אני יודע מה היא חושבת....בקיצור אני קולט את אמא שלי מצוין....הדבר השני..אני יודע לקרוא תווי פנים....כלומר.....אני מצליח לקלוט אנשים עצובים כזה שבדיכי.... וככה אני עם החברים שלי.....(אני תלמיד תיכון אגב בן 18....) אם הם עצובים או שמשהו עובר עליהם....אני מצליח לקלוט את זה....ואני יודע איך לעזור להם...למשל יש לי חבר שאביו ניפטר לפני מספר חודשים....ובתכלס הוא עדיין במצב של היתכחשות כזה.....הוא עדיין ממשיך כזה יעני לחיות חיים רגילים ומושלמים ולחזור לשיגרה (ובצדק)...אבל אני רואה עליו שהעצבות והגעגועים לאביו חזקים ממנו...ואני רואה שבתוך תוכו הוא עדיין לא מבין מה קורה לו..אז אני לוקח אותו כזה לשיחות והכל....ואנחנו יושבים ומדברים על הכל..... הדבר השלישי והאחרון שיש לי זה.....שיש לי תחושות בטן לדברים שקורים..כלומר....לפני 4 שנים שכינה שלי קיבלה התקף לב בבית שלה..ולא היה מי שיקח אותה לבי"ח אז אמא שלי לקחה אותה.....אחרי שעה אמא שלי מתקשרת לומר לי מה מצבה.....ואמרתי לה שיש לי תחושה שהיא לא תיגמור תערב...אמא שלי כעסה עליי שאני ככה מדבר...אבל הנה אחרי 3 שעות קיבלתי עוד טלפון....היא מתה. וגם לפני חודשיים נסעתי עם חברים שלי באוטובוס והעברנו צחוקים וכל זה בנסיעה....ופתאום אני מרגיש כמו פחד של משו שאני לךא יודע להסביר....אני גם לא יודע איך להסביר מה הרגשתי ומאיפה בגוף הרגשתי כי הרגשתי את זה בכל הגוף.....ואמרתי לחברים שלי שיתפסו מהר במעקים כי אני מרגיש משו רע....והם יודעים על מה שיש לי אז למזלי הם שמעו לי כזה והחזיקו כשהם מצפים למשו.....אבל אנחנו מחכים מחכים מחכים והאוטובוס עדיין בנסיעה וכלום לא קורה....אז חשבנו כבר שזה סתם הרגשה ולא יקרה כלום....אז עזבנו תמעקים והמשכנו בנסיעה כרגיל.....ואז פתאום מישום מקום אין לי מושג מאיפה זה הגיע.....בשנייה שעזבנו תמעקים היתנגשה בנו בצד האוטובוס משאית..שהעיפה את האוטובוס קיבינימאט.....במזל אבל במזל ענק...נס מאלוהים......לא קרה לאף אחד כלום....ואין לי מושג איך אני מסביר את זה.....מוזר ביותר.. אז זהו בעצם...אני לא חושב שמה שעושה נימרוד הראל הוא מפוברק ומומצא... הכל אמיתי...

וואקה

New member
תקשיב

אתה יודע על מה אמא שלך חושבת כי אתה מכיר אותה. כל בן אדם שואף קודם כל לכוח ולחיזוי העתיד, ועל זה אתה מסתמך אין פה שום דבר טלפטי. גם לא בעיה לדעת על מה בן אדם חושב אם מבינים את הראש, ואת זה על פי מה שגרם לו לחשוב על כך ואת זה על פי האירועים שהשפיעו עליו ועל פי הנתונים שהוא נולד איתם. למשל יש קשר בין לגדול בשכונת עוני לעבריינות. ז"א שאם תנתח מצבים לעומק מה גורם לך להתנהג כך או אחרת, תבין מה יגרום לבן אחר להתנהג כך או אחרת באותו המצב.. כשתבין הרבה מצבים והרבה סוגי אנשים תהיה כמו זה בערוץ 10 בקטע הזה. בקשר לשאר הדברים שלך, אתה מוצא קשר ביניהם כי שמת לב אליהם. בשאר הפעמים פשוט לא שמת לב. למשל תאר לך מצב שאתה חושב עכשיו יהיה פיגוע ואין בסוף אתה שוכח, וזה קורה כמה פעמים - ובכל פעם אתה לא מייחס לזה חשיבות ושוכח.. אבל פתאום פעם אחת באמת היה פיגוע.. מבין לאן אני חותר?

Flagg1

New member
יש לזה הסבר מאוד הגיוני

אני לא רוצה לפרסם כאן את הטריק כי אני מאוד מכבד את נמרוד.רק נגיד שטכנית זה משהו שכמעט כל אחד יכול לעשות. ולא, הבחורה בתוכנית לא היתה שחקנית.

למעלה