שלום לכל באי הפורום

שלום לכל באי הפורום../images/Emo140.gif

בודאי יש כאלו בינכם המגדלים גם ילדים בגיל ההתבגרות. מזמינה אותכם לקרוא רשימה חדשה שלי בנושא: 'שעת חזרה הביתה מבילוי בליל שישי' בועקבות הרשימה נוכל לפתוח דיון כאן. אתם מוזמנים להשאיר גם תגובות באתר. אחה"צ נעים לכולם! סנדרה

החתולית

New member
אצלנו הוא נדרש לחזור עד 01:00

וממש לא מעניין אותנו מה מרשים ההורים האחרים. אנחנו חיים בישוב קטן מאד, בו מרבית ההורים מסרבים להודות שיש בעיית עישון ואלכוהול (אנחנו בין הבודדים שאומרים שידוע לנו שלנער שלנו יש בעיה), וחלקם מרשים לבניהם לחזור או לארח עד 2-3.

azaria

New member
ומדובר בגברבר כבן 14 אם אני זוכר נכון.

אצלנו הקטנה במקבץ הבוגר (הילדים "שלה") כבר בת 18, מתגייסת במימים אלה, ולה אין שעות ואין אלוהים. הגדול במקבץ הצעיר (הילדים "שלנו") הוא בן 10 ועדיין אין עניינים כאלה. לכל היותר מתמקחים מדי כמה חודשים על עוד חצי שעה לתקציב כיבוי אורות. כרגע זה עומד על 8:30 רשמית ומשהו סביב 9:00 בפועל אחרי גניבת זמן פה, וסידורים קריטיים שבמקרה נשכחו במשך כל היום והערב ופשוט חייבים להתבצע עכשיו ועל חשבון זמן השינה.

החתולית

New member
מה 14 ? אתה רוצה להסתבך ?

הוא בן רבע ל- 15 וחסר למישהו שיזכיר לידו את גיל 14.

azaria

New member
פשששש, ממש קשיש. 14 זה ממש תינוק לעומתו

כל הכבוד לגיל ההתפגרות

אדמiנית

New member
אצלי

הוא בן חמש עשרה (כמעט) והשעה שהוא חייב להיות בבית היא חצות. מדובר על ימי שישי בלבד באמצע השבוע גם כשיש שביתה הוא לא מסתובב בחוץ אחרי 21.00. אותי ממש לא מעניין מה מרשים הורים אחרים. הבהרתי לבחור שיש לו שתי אפשרויות. או לחזור בשעה הנקובה, או לא ללכת בכלל... מאחר והם יוצאים מהבית בסביבות 20.00 יש להם מספיק זמן. אני יודעת שבשנה הקרובה השעה תלך ותתאחר, יש לי נסיון מהשניים הגדולים יותר שחוזרים הביתה אחרי הזריחה, אבל הוא עדיין הקטן. לפחות בשבילי...

למעלה