שלום לכל בנות המין היפה, עזרה בצביעה.

שלום לכל בנות המין היפה, עזרה בצביעה.

נכנסתי לאתר אינטרנט שמספק כל מיני ציורי ילדים לצביעה ואני רוצה לקשט את החדר של בני עם חלק מהם. הבעיה כשאני משתמשת בפוטושופ זה שהצביעה עם buket tool גורמת לצבע לחרוג מהקווים וזה נראה מאוד מרושל. הייתי שמחה לדעת אם יש סרטון הסבר שמאפיין את הבעיה ומלמד איך לעבוד כדי שהצביעה לא תחרוג מהמסגרת. אשמח לעזרה מריאנה

ארטית

New member
מצרפת סרטון

כלי מילוי הצבע בפוטושופ (כלי הדלי) בנוסף, חשוב שיהיה שטח תחום וסגור כדי שהצבע לא "יגלוש". אפשרות אחרת לצבוע יחסית במדויק הוא על ידי מברשת בקשיחות מלאה, בשכבה נפרדת מתחת לשכבת הקוים. בצורה כזאת את יכולה גם למחוק על ידי המחק את מה ש"יצא מהקוים". בהצלחה

שלום לך ארטית

הסרטון מעניין ולימד אותי לא מעט דברים שלא ידעתי. אם למשל ניקח סתם דמות של מיקי מאוס בציור ונצבע אותו עם הBUCKET TOOL בכל מיני צבעים אני חייבת לציין שעדין נעשה הרושם שאחרי הרבה צביעות חלק מקווי המתאר נעים מטושטשים מהפורמט המקורי אני חושבת שעדין חסר לי מידע איך לצבוע בצורה בטוחה בלי שתהיה חריגה מהתווים אני פשוט לא יודעת איך להגדיר את זה באנגלית. תודה על הסרטון ועל הסיוע

xslf

New member
תלוי בתמונה המקורית,

אפשר לנסות להפריד את הקווים לשכבה משלהם, ולצבוע בשכבה מתחת. אם תעלי לכאן דוגמא של אחת התמונות שאת רוצה לצבוע, אני אוכל לנסות לתת הדרכה יותר מדוייקת.

למעלה