שלום לכל האילתיים היקרים!

שלום לכל האילתיים היקרים!

יש לי שאלה, מקווה שזה המקום הנכון אם לא... סלחו לי
אנחנו חמישה חבר'ה שיורדים מיום רביעי הזה עד מוצ"ש לאילת ומחפשים מלון/אכסניה כל מקום לינה הכי זול שיש!! אנחנו מחפשים רק מקום לישון פה ולא להנות משום אטרקציה שהיא מהמלון. חיפשנו באינטרנט והכל יקר כמו 200+ שקל ללילה והכל כלול או חצי פנסין. אנחנו רוצים רק מיטות ללא ארוחת בוקר וללא כלום. יש לכם המלצות? טלפונים בשבילנו? אשמח לקבל בהקדם האפשרי
תודה לכולכם וחופש נעים!

חנצוק 18

New member
גם אני מעוניינת במסר חח

אבל רק אם הדירה קרובה לטיילת ונראית נחמד.

harhanegev

New member
אם תרצי מגוון רב של אפשרויות,

בסיווג "אכסניות" באתר דפי זהב , יש מגוון אכסניות וגם משכירי דירות וחדרים. עצה חשובה: לברר כתובת מדוייקת, מי שמסרב למסור כתובת כנראה יש לו מה להסתיר ועדיף לסנן אותו מיד.

חנצוק 18

New member
העניין הוא

שאין לי זמן לקבוע עם אכסניות וכאלו כי אני יורדת מחר בבוקר עם שתי חברות...אז האופציה הכי נורמלית היא דירה... דירה סבירה פלוס ממוקמת לייד הטיילת.

אנחנו בדיוק במצב שלך!

אניחנו חמישה חבר'ה בגיליי ה19 והכי חשוב לנו זה מקום לינה ומטבחון כי אנחנו מעבירים אחרי הכל שבת באילת אז שהמקום יהיה סבבה ומזגן!!!! שזה הדבר הכי חשוב בעולם כרגע והעיקר- זול זול ושוב ז ו ל כי אנחנו ממש לא רוצים להשקיע את כל הכסף רק על לינה מסכנה באילת ויותר להנות עם הכסף, לקנות וכ'ו
אם יש למישו עוד עיצה נא לשלוח לי מסר. אני אשמח לחפירווות

harhanegev

New member
את סותרת את עצמך :

אם אין לך זמן, אז דווקא האופציה היותר מהירה היא דרך דפי זהב. אבל אם את רוצה לחכות ולחכות כאן בפורום, שיהיה לך בסבבה. אגב, חשוב שתדעי, 10-12 דקות הליכה מהטיילת והחוף יש הרבה אכסניות זולות, ממש קרוב מאוד לטיילת ולחוף זה בדרך כלל יקר יותר. אבל אם כסף הוא לא קריטריון שמעניין אותך, לכי על דירה בצופית תחתית או גנים ב ממש ליד החוף ושיהיה לך בכיף.

תודה רבה על העיצה!!

חיפשתי באמת באתר בדפי זהב אכסניות נוער ועלו לי הרבה אופציות מעולות!!! תודה רבה לך.

למעלה