שלום לכל האמהות הנפלאות

elimalka

New member
שלום לכל האמהות הנפלאות

שמי חגית אני חדשה פה הבן שלי כבר בן שנה וחודש ואני עם 6 קילו מיותרים אבל אני התחלתי את ההריון עם משקל של 67 קילו כבר לפני ההריון היה לי עודף משקל גדול היום אני שוקלת 56 ושואפת להגיע ל50 הייתי בשומרי משקל חודשיים הורדתי 5 קילו הגעתי למשקל 53.5 ועליתי שוב 2.5 קילו אני מנסה כל יום להתחיל מחדש ונורא קשה לי מקווה שאתם תתנו את העידוד ויהיה יותר קל איתכם.

בובי

New member
שלום לך חגית

מה הגובה שלך ? חלק מהנשים רוצות להגיע למשקל שהוא מתחת למשקל שלהם. זה לא טוב ולא ריאלי בד"כ החוכמה הגדולה ביותר בדיאטה היא לשמור על המשקל ולא רק לרדת ! בהצלחה בכל מקרה

elimalka

New member
הגובה שלי הוא 1.50 ולפי טבלת שומרי

משקל אני צריכה לשקול 50

בתקווהש

New member
שלום שלום! קדימה ביחד!

גם אני כמוך! בני בן 10 חודשים, אני שוקלת 56 ורוצה להגיע ל50! גם לי הייתה ירידה ואז עליה ואז הניסיון הארוך להתחיל מחדש... לפעמים כל מה שצריך זה עידוד או איזה טריגר... אחת כאן מהפורום כתבה לי: "תגדלי בחוץ ולא בפנים"... (גופנית...) המשפט הזה לקח אותי רחוק. אני אשקיע בעצמי, בקריירה שלי, בסובבים אותי ולא אתעסק באוכל והרצון למתוק. התחלתי לרוץ בערבים וזה עוד משהו שמחזיק אותי... תראי איך אני מדבר ממרום 3 ימי הדיאטה שלי...חחח... אבל בכל זאת, מקווה להצליח ומקווה שגם את תמצאי את הכוח להתחיל שוב! אז קדימה! אנחנו מורידות את ה6 קילו האלה יחד או מה?!

elimalka

New member
אין בעיה עכשיו ממש חיזקת אותי ואני

ישתדל גם לתת חיזוקים ב ה צ ל ח ה

אתי אתי

New member
שלום גם לך

ו
. עוזר בהתחלה להכנס למשטר של ארוחות מסודרות וכ ל ו ם ביניהן. היום קיבלתי עוד טיפ, להניח את המזלג בין ביס לביס. אני חושבת שאוציא על זה הודעה...

למעלה